Ben de yeni aldım PS5. Zamanında Ps Plus'da oyunları kütüphaneye ekleyince kalıcı olarak sende kalıyordu. Bunu görmüştüm ama hiç aklıma gelmedi bir gün PS alacağım. Bilseydim o zaman toplardim hepsiniPs olsada alsam Sudan ucuz.
Tr altyazı yoksa ucuzda olsa ps store dan tepki olarak almıyorum.Oddsey fiyatı miss. Oyunda mis. Kaçırmayın
Hocam geç de olsa sizi duydular sanırım 18'ine kadar indirime girmiş. Şu anda 489,65 TL. Bir göz atın isterseniz.The Order 1886 yı denemek istiyordum kaç yıllık oyun indirime girmiyor deli olacağım.
Hocam geç de olsa sizi duydular sanırım 18'ine kadar indirime girmiş. Şu anda 489,65 TL. Bir göz atın isterseniz.
"The Order 1886" zamanın ötesinde harika bir yapım fakat 60fps güncellemesi almadı maalesef. 30fps (PS5) oyun, buna göre düşünün.Teşekkür ederim hocam. Bakayım.
PS 4 Slim var hocam zaten bende 60 fps i rüyamda görürüm konsolda."The Order 1886" zamanın ötesinde harika bir yapım fakat 60fps güncellemesi almadı maalesef. 30fps (PS5) oyun, buna göre düşünün.
Büyük bir kısmının bitti hocam fakat bir kısmı 30 Ocak'a kadar devam ediyor.İndirimlerin süresi bitti mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.