PS Store'da banka kartı ile alışveriş yapamama

emreyilmazing

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar geçen Cuma'dan beri her gün deniyorum. Alamıyorum. Sistemde arıza vardır bekleyeyim dedim yine yok. Sizlerde de böyle mi? Kredi kartına erşimim yok ama abimin banka kartını deniyorum yine alamıyor ve resimdeki hatayı alıyorum.
Not: Cüzdana para eklemeyi denedim aynı hatayı aldım ayrıca kartımda yeterli bakiye mevcut.
Acaba bazılarınız deneyebilir mi alışveriş yapmayı? Bir şey almanıza gerek yok, telefonunuza mesaj geliyorsa tamamdır.
Ekran Görüntüsü (32).png

Son düzenleme:
Banka kartı kabul etmiyor diye biliyorum. Belki kart sanal kullanima kapalıdır.
Aynı kartla önceden oyun alıyordum hep. Yurt içi ve yurt dışı kullanıma açık. Online alışveriş sitelerinden alışveriş yapabiliyorum. Sorun ne olabilir ki ya? Çok da oynayasım var FIFA 20.

Tipik PSN Store. Sebebini PSN Store'un UK'a bağlı olduğunu okumuştum. Mümkünse 1-2 gün denemeyin veya başkasının kartı üzerinden deneyin. Playstation sahibiyim ve şu ''Store'' beni kanser etti sırf bu yüzden Xbox geçeceğim.

Sony Entertainment Network sitesine girip ödeme yönteminizi buraya eklemeyi dener misin?
Telefondan alamyınca Playstation üzerinden denedim olmadı. Sonra PC denedim olmadı. Dediğiniz yerden girdim yine olmuyor. Cüzdana para ekle dedim olmadı. Sanırım beklemekten başka şansım yok. Ya da babamın kredi kartını alcam.
Ekran Görüntüsü (34).png

Bunun kadar saçma bir sorun yok. Geçen ay PS Plus alacaktım Uncharted falan vardı 1 hafta boyunca uğraştım her şeyi denedim ancak alamadım. Önceden bu kartla FIFA20 falan almıştım ama şimdi olmuyor. Çözümü bulursanız lütfen buraya yazın.

Bunun kadar saçma bir sorun yok. Geçen ay PS Plus alacaktım Uncharted falan vardı 1 hafta boyunca uğraştım her şeyi denedim ancak alamadım. Önceden bu kartla FIFA20 falan almıştım ama şimdi olmuyor. Çözümü bulursanız lütfen buraya yazın.
Aynı sorunu yaşayanlar mevcut. Hala hata veriyor. VPN ile Amerika'ya bağlanıp denedim yine olmadı.

Hocam ekran kartından memnun musunuz ?
Bu konu altında konuşmak doğru olmaz. Yinede ben ortalama bir oyuncuyum oyun oynasın yeter mantığındayım. Daha herhangi bir sıkıntısını görmedim ama APUlarda sıkıntı yaratabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı