PS Store'da Black Friday indirimleri başladı

Ekran Görüntüsü (157).png
Ekran Görüntüsü (156).png

XBOX cephesi çok daha sağlam indirimler yapıyor. Spiderman ve God Of War haricinde diğer oyunlar yine cep yakıyor.
Xbox Live Gold 435 TL, PlayStation Plus indirimsiz 179 TL indirimli 144 TL. Red Dead ve Call of Duty gibi oyunlar da sonraki indirimlerde daha da düşecektir, hep öyle olmuştur.

Xbox Live Gold 435 TL, PlayStation Plus indirimsiz 179 TL indirimli 144 TL. Red Dead ve Call of Duty gibi oyunlar da sonraki indirimlerde daha da düşecektir, hep öyle olmuştur.
Şuan oyunlar bakımında Xbox daha sağlam indirimlere sahip. Örneğin Xbox Live 1 aylık 1 TL şuan bir hata mı bilmiyorum fakat çözemedim. FIFA 19'da öyle aynı şekilde.

Şuan oyunlar bakımında Xbox daha sağlam indirimlere sahip. Örneğin Xbox Live 1 aylık 1 TL şuan bir hata mı bilmiyorum fakat çözemedim. FIFA 19'da öyle aynı şekilde.
1 TL hata değil kampanya, sonrasında zaten senden 3 senelik parasını 1 senede alıyor. :) Uzun vadeli baktığımızda PS'de indirimler daha iyi oluyor, mesela BF1 22 Lira olmuştu. Xbox şu an Kara Cuma'da daha çok inmiş olabilir, haklısın. (Xbox Game Pass 1 Aylık 1 TL)

1 TL hata değil kampanya, sonrasında zaten senden 3 senelik parasını 1 senede alıyor. :) Uzun vadeli baktığımızda PS'de indirimler daha iyi oluyor, mesela BF1 22 Lira olmuştu. Xbox şu an Kara Cuma'da daha çok inmiş olabilir, haklısın. (Xbox Game Pass 1 Aylık 1 TL)
Aynen ufak bir araştırmayla bende hata olmadığını öğrendim. Aslında yurt dışında Sony konsol bakımından daha sağlam indirimler yaptı ama biz de ise enteresan bir şekilde Xbox daha indirimli durumda şuan. :)

Amerika PSN üzerindeki indirimler çok daha cazip. Bizde fifa 19 270 küsürken US PSN'de 30 dolara aldım bugün. 160 tl civarına geldi bana. Bizim psn hala euro üzerinden işlem yapıyor dolayısı ile pek faydası yok bu indirimlerin.

Ben oyunlarımı 4 farklı ülkeden satın alıyorum. Türkiye, Amerika, Endonezya ve Hong Kong. Hangisinde ucuzsa oraya yöneliyorum. Türkiye psn dışında diğer ülke psnlerinde haliyle Türkçe desteği yok. Benim için sorun değil, Türkçe desteği olsa dahi orjinal dilini tercih ediyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı