Xbox Live Gold 435 TL, PlayStation Plus indirimsiz 179 TL indirimli 144 TL. Red Dead ve Call of Duty gibi oyunlar da sonraki indirimlerde daha da düşecektir, hep öyle olmuştur.XBOX cephesi çok daha sağlam indirimler yapıyor. Spiderman ve God Of War haricinde diğer oyunlar yine cep yakıyor.
Şuan oyunlar bakımında Xbox daha sağlam indirimlere sahip. Örneğin Xbox Live 1 aylık 1 TL şuan bir hata mı bilmiyorum fakat çözemedim. FIFA 19'da öyle aynı şekilde.Xbox Live Gold 435 TL, PlayStation Plus indirimsiz 179 TL indirimli 144 TL. Red Dead ve Call of Duty gibi oyunlar da sonraki indirimlerde daha da düşecektir, hep öyle olmuştur.
1 TL hata değil kampanya, sonrasında zaten senden 3 senelik parasını 1 senede alıyor.Şuan oyunlar bakımında Xbox daha sağlam indirimlere sahip. Örneğin Xbox Live 1 aylık 1 TL şuan bir hata mı bilmiyorum fakat çözemedim. FIFA 19'da öyle aynı şekilde.
Aynen ufak bir araştırmayla bende hata olmadığını öğrendim. Aslında yurt dışında Sony konsol bakımından daha sağlam indirimler yaptı ama biz de ise enteresan bir şekilde Xbox daha indirimli durumda şuan.1 TL hata değil kampanya, sonrasında zaten senden 3 senelik parasını 1 senede alıyor.Uzun vadeli baktığımızda PS'de indirimler daha iyi oluyor, mesela BF1 22 Lira olmuştu. Xbox şu an Kara Cuma'da daha çok inmiş olabilir, haklısın. (Xbox Game Pass 1 Aylık 1 TL)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.