2019 tarihli Black Friday incelemesi

Bu senenin en iyi indirimini her sene olduğu gibi tuvalet peçeteleri ve domestos aldı. :D Uzun lafın kısası, gördüğüm en iyi indirimi yapan siteler ektedir.

incehesap.com: James Donkey indirimi çok iyi. Yok ya merdiven altı diyenler haberden uzaklaşabilir. İncehesap'dan 2 adet JD ürünü aldım gayet güzeldi. Bugüne kadar yapılan şikayetlerde çözüme ulaşmıştır. Xiaomi nasıl Samsung kamerası kullanıyorsa JD'de farklı firmaların iyi ürünlerine etiket basıyor. Gamepower'in Samsung VA panel kullanması da buna örnek. Fiyatına göre ürünleri de var. Piyasada 100TL olan ürünü JD'de 50 TL'ye alıp çok da söz sahibi olacağınızı düşünmüyorum F/P olayı varsa övülür zaten. Her ürünü kaliteli firmadan almıyor yanlış anlaşılmasın SSD örneğini vermek istedim 3D NAND olarak piyasaya çıktı.

Yukko'dan beklerdim 5 kaldırıp 4 indirmişler yakıştıramadım.

İtopya'da son 10 dakika site düzeldi rezaletti. 250 stoklu klavye 23.49'da 246'idi. Siteye giren aldı.
D30 8X2 XPG RAM sayfasını görsem almak isterdim. :) 349 TL idi.

Hepsiburada çok iyi indirim yaptı en son bingo deterjan 6 liradan 1 liraya düştü sanırım stok adedi 1'di. :)
Onun dışında Adata XPG D60G ürünü 309 TL bandından 270 TL civarına düştü bu dikkatimi çekti.

N11 uyuya kalmış olabilir zira 11.11'de kupon takibi yaparken şunu fark ettim. Kuponlar saat geldiğinde anında tükeniyordu. :) 1 dakika boyunca sürekli yeniledim kuponu yakalamak için. Bir baktım ki kupon çıktığı gibi bitiyor. 2 kere denk geldim buna güvendiğim siteler arasında değil. Mantık yürütürsek, saat geldiğinde 5BIn kupon devreye giriyor herkes 1 tane alsa, ama site kaldırmaz tabii. Çakma indirimler bu sene böyleydi.

Amazon'a gelince, Türkiye'ye ayak uydurmuş tebrik ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HB'da MSI B450 Tomahawk Max anakart ayirmistim 849 TL'ye, 989 TL olmuş bugün ve yüzde 20 indirim yapmışlar guldum.

Nasıl bakıyorsunuz anlamıyorum. Biz mi yanlış bakıyoruz siz mi farklı sitelere giriyorsunuz?

1574421792675.png
 
N11 isminden dolayı 11.11 indirimlerini yapıyor. Black Friday vurmadı orayı. Ayrıca kupon alması gayet kolay. Saat 8'de girerek 4 5 kupon aldım ama kullanacak kadar güzel bir indirim göremedim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı