PS Vita 1000 vs 2000

OLED ekranı sebebiyle 1000 daha iyi bir tercih gibi geliyor bana. Ayrıca analogları hall effect oldukları için asla stick drift ile de karşılaşmıyorsunuz. Slim modelde 1-2 senede bir değiştirmeniz gerekebiliyor.

Ben her iki modelide kullandım. Şuan Vita'nın 1000 modeline yani ilk çıkan modele sahibim. İlk modelin ekranı OLED'tir. Oyunlarda bariz fark oluyor. Biraz daha kalın ele daha iyi oturuyor oyuncak gibi kalmıyor. Bana göre tipi daha hoş. Dahili hafıza yok. Hafıza kartı almak şart.
2000 modelinde ise LCD ekran var. Ama ek olarak 1 gb dahili hafizası var. Lakim o 1 gb hafıza bir işe yaramıyor. Oyunların boyutları 2-3 gb arasında. İllaki bir hafıza kartı alınacak.
Usb bağlantısı evrensel usb. Fat kasada ise özel bir bağlantısı var. Ekrandan dolayı şarjı fat kasaya göre 1 saat daha fazla gidiyor. Lakin vitaların şarjı zaten uzun gidiyor.
Tavsiyem kesinlikle FAT (1000) modeli olur.

Ben her iki modelide kullandım. Şuan Vita'nın 1000 modeline yani ilk çıkan modele sahibim. İlk modelin ekranı OLED'tir. Oyunlarda bariz fark oluyor. Biraz daha kalın ele daha iyi oturuyor oyuncak gibi kalmıyor. Bana göre tipi daha hoş. Dahili hafıza yok. Hafıza kartı almak şart.
Bu konuda sizi bölmem gerekli. İki cihaz da tamamen aynı donanıma sahip, dolayısıyla 1000 modelinde de 2000 modelinde de 2.5GB kadar alan mevcut. Bu alanlara IMCUnlock kullanarak erişilebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı