PS Vita alınır mı?

Kırıy

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar! Yolculuklarda, bilgisayar müsait olmadığı zaman ya da misafire gittiğimde oynamak için PS Vita almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Değerse uygun fiyatlı PS Vita nereden bulabilirim? Not: Nintendo Switch için bütçem yok maalesef.

Son düzenleme:
İyi akşamlar! Yolculuklarda, bilgisayar müsait olmadığı zaman ya da misafire gittiğimde oynamak için PS Vita almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Değerse uygun fiyatlı PS Vita nereden bulabilirim?

PS Vita'ya özel bir oyun yok bence vita yerine bütçeniz yüksekse switch 2 bekleyin

Alınmaz. Zaten Store desteği 2021 yılında bitmiş.

İyi akşamlar! Yolculuklarda, bilgisayar müsait olmadığı zaman ya da misafire gittiğimde oynamak için PS Vita almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Değerse uygun fiyatlı PS Vita nereden bulabilirim?
Artık android telefonlarda Emulatörler ile tüm Psp, PS2 oyunlarını vs kurup indirip oynayabiliyorsun, bence almaya değmez ben şahsen öyle kullanıyorum daha makul hem ekran oranı PSP'lere göre daha geniş yinede sen bilirsin
Benim teldeki psp oyunlar :

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-23-21-57-17-064_org.ppsspp.ppsspp.jpg
    Screenshot_2025-01-23-21-57-17-064_org.ppsspp.ppsspp.jpg
    188,4 KB · Görüntüleme: 61
Alınmaz. Zaten Store desteği 2021 yılında bitmiş.

Zaten pek de destedikleri söylenemez genelde PSP PS1 Nintendo'nun eski konsollarının emulatörünü kurup oynamayı düşünüyorum.

Artık Android telefonlarda emulatörler ile tüm PSP, PS2 oyunlarını vs kurup indirip oynayabiliyorsun, bence almaya değmez ben şahsen öyle kullanıyorum daha makul hem ekran oranı PSP'lere göre daha geniş yine de sen bilirsin.
Benim teldeki PSP oyunlar:

Telefondan emulatör ile bende denedim ama dokunmatik olduğu için beni pek sarmadı.

Artık Android telefonlarda emulatörler ile tüm PSP, PS2 oyunlarını vs kurup indirip oynayabiliyorsun, bence almaya değmez ben şahsen öyle kullanıyorum daha makul hem ekran oranı PSP'lere göre daha geniş yine de sen bilirsin.
Benim teldeki PSP oyunlar:

Telefondan emulatör ile bende denedim ama dokunmatik olduğu için beni pek sarmadı.

Alınabilir. Özellikle hem oynayayım hem koleksiyon olsun diye düşünüyorsan al gitsin.

Ayrıca indie seviyorsan çok güzel bir seçim olacaktır çünkü PS Vita tam bir indie canavarı. Emülatörlerle birlikte bir ton indie oyun oluyor.

Son düzenleme:
İyi akşamlar! Yolculuklarda, bilgisayar müsait olmadığı zaman ya da misafire gittiğimde oynamak için PS Vita almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Değerse uygun fiyatlı PS Vita nereden bulabilirim? Not: Nintendo Switch için bütçem yok maalesef.
Vita çok pahalı bir konsol onun yerine oyun kolu alıp telefonuna emulatör kurup oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı