PS Vita NFS Payback destekliyor mu?

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, yakında cracksiz Vita alacağım. PS4 de aktif olarak NFS Heat ve Payback oynuyorum. Açıkçası bu ikisi olmadan yapamıyorum, aynı anda PSP'ye sahibim ve Most Wanted de oynuyorum. Amacım hem daha yüksek kalite olsun hem PS4'ü uzaktan oynayabilsin hem de NFS MW remasted oynamak için alıyorum yani. Most Wanted'i destekliyor ondan eminim ama Payback ve heat kısmını bilmiyorum. Sahip olan veya bilgisi olan olup olmadığını söyleyebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklemiyor ama henkaku ile Steam'deki oyunları oynayabiliyorsun
Fakat orada da bazen saçmalıyor sağlıklı değil.
Cihazımıda atayım.😅
C20E82AC-0517-4398-889C-5969FB2CCCEB.jpeg

Desteklemiyor ama henkaku ile Steam'deki oyunları oynayabiliyorsun.
Fakat orada da bazen saçmalıyor sağlıklı değil.
Cihazımıda atayım.😅
Eki Görüntüle 1371513

Hocam sizde var makine. Vaktiniz varsa beni almadan önce biraz bilgilendirebilir misiniz? Crack işlemi nerede nasıl yapılıyor, adı nedir, Steam'deki oyunları oynayabilme dediğiniz durum nedir? Dediğim gibi makineyi henüz almadım bilgi edinmek isterim almadan önce.

Hocam nasıl yapılırdan ziyade şu an ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Farzı misal CFW'yi ilk olarak sizden duydum. Bunun gibi bilmediğim neler var vsvs.
CFW (costume firmware)
Yani modlu yazılım bunun yardımıyla cihazı crackliyorsunuz halk arasında kırma denir
Kırdıktan sonra emülatör yükleyebilirsiniz mesela adrenalin psp emiletörüdür psp arayüzü ve oyunlarına sahip olursun
Pkg store diye bir şey vardı galiba
korsan oyun indirebilirsin bir çok emülatör var port oyunlar var gta fln ps vita ya çıkmayıp port dene şekilde ps vita ya uyarlanmış oyunlar bunları indirebilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı