Çözüldü PS Vita sistem hafızasını görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yakuzet

Hectopat
Daha fazla  
Benim PS Vita'm fat kasa. Normalde kendi içinde ekstra hafıza kartı olmadan 4 GB hafıza olması gerekiyordu. Önceden oyunu takıyordum bir süre birkaç KB falan kuruluyordu sonra oyunu açabiliyordum. Fakat ben cihazı formatladığımda sonra kartuşlu oyunumu takınca bu oyunu oynamak için PS Vita memory carda ihtiyacınız var demeye başladı ve sanki cihazın hiç hafızası yokmuş gibi diyor. Nasıl düzeltebilirim, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sony hariç başka bir kart kullanabilmeniz için VITA'nızın kırılmış olması lazım. Format nedeniyle VITA'nız orjinal ayarlarına dönmüştür. Youtube da bir çok video var (işlem biraz karışıktır dikkatli olun. Brick yapma ihtimaliniz de var) Vita Homebrew diye aratabilirsiniz.

***Kırma işlemi için için de orjinal bir vita hafıza kartı lazım. Bunun gerekmediği çok farklı kırma metodları da var. Geçici kırma, kalıcı kırma (Her açtığınızda bir programı çalıştırmanız gereken bir kırma işlemi ya da buna gerek olmayan kırma işlemi) Hangisi kolayınıza gelirse onu yapmaya çalışın.
hayır dümdüz normal psvita kartı
Olay şu ben içinde başka hesapla açılmış bir hafıza olan vitayı sıfırlayınca hafıza başka hesaba ait olduğundan kendini korumaya almış ben de hafızayı çıkarıp taktım düzeldi.
Sony hariç başka bir kart kullanabilmeniz için VITA'nızın kırılmış olması lazım. Format nedeniyle VITA'nız orjinal ayarlarına dönmüştür. Youtube da bir çok video var (işlem biraz karışıktır dikkatli olun. Brick yapma ihtimaliniz de var) Vita Homebrew diye aratabilirsiniz.

***Kırma işlemi için için de orjinal bir vita hafıza kartı lazım. Bunun gerekmediği çok farklı kırma metodları da var. Geçici kırma, kalıcı kırma (Her açtığınızda bir programı çalıştırmanız gereken bir kırma işlemi ya da buna gerek olmayan kırma işlemi) Hangisi kolayınıza gelirse onu yapmaya çalışın.

hayır dümdüz normal psvita kartı
Olay şu ben içinde başka hesapla açılmış bir hafıza olan vitayı sıfırlayınca hafıza başka hesaba ait olduğundan kendini korumaya almış ben de hafızayı çıkarıp taktım düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı