PS Vita vs PSP 3004

Enes Kalkan

Decapat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi.
Genellikle günde Max 3 saat oynarım diye düşünüyorum, ekran konusunda vita OLED ekrana sahip olduğu için çok iyi duruyor ama 3004'ün fiyatı (2000TL) olmasına karşın temiz bir vita (6000-8000) arasında. Vitaları çok pahalı buldum ve endişem beni çok tatmin etmeyeceğini düşünmem.
Şu anda laptoptan zaten oyun oynuyorum ama bunun yanında elle taşınan 1-2 saatlik bir oyun zevki sunmasını istediğim bir aletin olmasını istiyorum.
Şu anlık bütçem 3000 TL de.
Eğer mayısa kadar beklersem bütçem 6-7 bine ulaşır.
Sizce hangisini almalıyım?

Soru başlıktaki gibi.
Genellikle günde Max 3 saat oynarım diye düşünüyorum, ekran konusunda vita OLED ekrana sahip olduğu için çok iyi duruyor ama 3004'ün fiyatı (2000TL) olmasına karşın temiz bir vita (6000-8000) arasında. Vitaları çok pahalı buldum ve endişem beni çok tatmin etmeyeceğini düşünmem.
Şu anda laptoptan zaten oyun oynuyorum ama bunun yanında elle taşınan 1-2 saatlik bir oyun zevki sunmasını istediğim bir aletin olmasını istiyorum.
Şu anlık bütçem 3000 TL de.
Eğer mayısa kadar beklersem bütçem 6-7 bine ulaşır.
Sizce hangisini almalıyım?
Kendim deneyimlemedim fakat yakınlarımdan deneyimleyenler oldu. PS Vita ve PSP için öyle pek tatmin eden oyun yok. Özel olmayan oyunları PS2 ve PS3'te daha yüksek grafikler ve daha büyük bir ekranla oynayabiliyorsunuz. Özellikle de PS Vita'da adam akıllı özel oyun yok. 6-8K para vermek mantıksız. İki yıl önce 900TL'ye kutusundan çıkmamışları satıyorlardı. Fırsatçılar oraya da dadanmış demek ki. Daha ucuza bulabilirseniz PS Vita güzeldir ama. Eğer özel oyun aramıyorsanız güzel makine.

Bence nostalji seviyorsanız PSP almanız daha doğru zira PS Vita da oyun yok 😀.yani bir süre oynarsınız da belli bir zamandan sonra oyun kısıtlılığı yüzünden sıkılabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı