PS Vita'ya 4000 TL verilir mi?

Nereden alacaksınız? Linki var mı?

Zevk işi bu. Bilgisayarım da konsolum da var fakat halen PSP'den oyun oynarım mesela, PS Vita fikri bu nedenle hiç negatif gelmiyor bana. PSP piyasasının 2-2.5K olduğunu da düşünürsek Vita için 3.5-4K çok mantıksız bir alışveriş sayılmaz. Fakat ana oyun oynama kaynağı olarak düşünüyorsanız oyun çeşitliliği sınırlı olacağından sıkılabilirsiniz böyle bir amacınız varsa Switch Lite gibi bir konsola yönelmenizi tavsiye ederim.

Zevk işi bu. Bilgisayarım da konsolum da var fakat halen PSP'den oyun oynarım mesela, PS Vita fikri bu nedenle hiç negatif gelmiyor bana. PSP piyasasının 2-2.5K olduğunu da düşünürsek Vita için 3.5-4K çok mantıksız bir alışveriş sayılmaz. Fakat ana oyun oynama kaynağı olarak düşünüyorsanız oyun çeşitliliği sınırlı olacağından sıkılabilirsiniz böyle bir amacınız varsa Switch Lite gibi bir konsola yönelmenizi tavsiye ederim.
Şu sıralar telefonudan eski retro oyunlarını oynuyorum. PS Vita hem telefon oyunlarını hem eski Nintendo oyunlarını hemde PS Vita oyunlarını oynamak için almayı düşünüyorum. Kupa kasmakda istiyorum.

Ben 3-4 ay önce 5.800 liraya satmıştım fiyat baya uygun geldi alabilirsiniz. Yalnız şunu söyleyeyim; ana oyun cihazı olarak alınmaz. Eğer elinizde başka bir PlayStation varsa onun yanına alınır. Dışardeyken vs. işinizi görür kupa sevdanız da varsa daha iyisi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı