PS2 kontrolcüsü PC'de bilinmeyen olarak gözüküyor

Rahshan

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bu PS2 kolunu bilgisayara bağlayacak parçayı ben de aldım. Ve tanımadı. Bu sitede bu sorunu yaşayanları incelesem de ben bir türlü çözemedim. Her türlü şeyi denedim neredeyse. Hatta denediğim yolları şu şekilde yazayım ardından 1-2 fikrimi belirteyim.
1-)Kod: 43 hatası ile bağlantıyı düzeltmeye çalıştım
2-) Bilinmeyen USB aygıtı sorunu çözümlerini denedim.
3-) Her yerde kontrolcü Driver'ı aradım. Bazılarını kurmayı denedim ve işe yaramadı.
4-) Türkçe-İngilizce her forumu kurcaladım.
5-)Windows Defender'i kapatıp yazılımı otomatik indirebilmesi için önünü açtım. Virüslü sanıyordur belki diye.
6-) Windows'un resmi sitesinde biri de benim gibi bir sorun yaşamış ve milyonlarca çözüm denemiş birine girişin gücünün yetmeyebileceğini bu yüzden güçlendirici gibi bir şey almasını söylemiş ve adamın sorunu çözülmüş.
7-) Aygıt Yöneticisi'nden sürücü kodunu alıp internette aratarak çözmeyi denedim yine olmadı.
Ben bu ekstra parça işine girmek istemiyorum. Sırf şimdilik Xbox kontrolcüsü almayayım diye, elimde sağlam kol var diye bu dönüştürücüyü aldım. Amazon yorumlarında herkeste kusursuz çalışırken bir bende patlak verdi. Hani giriş gücü mü yetmiyor diyeceğim. Kolun analog ışığı yanıyor. Birinizden ricam beni bu çileden kurtarın :D Baştan sonuna tüm adımlarıyla yardımcı olup sorunumu çözene bir şey hediye edecek kadar artık sıkıldım bu konudan.
Not: Bilgisayarım da zayıf bir şey değil daha yeni aldığım Ideapad3 RTX3060 Ryzen7'li bir sistem.
Not: Xbox360ce bilgisayarda mevcut. Kol direkt yukarıdaki sebepleri geçemediğimden orada gözükmüyor. Önden yazayım bunu da.
Not: Keşke hiç dert etmeseydim de Xbox Controller alsaydım lanet olsun ya 😤

Dosya Ekleri

• resim_2022-06-01_203817289.png
    resim_2022-06-01_203817289.png
    284,7 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı