PS2 lensi oyunları çiziyor

Makaleler
11
Arkadaşlar PS2 Slim modeli var oyunda her loading yapışın da tak tak ses yapıyor. Lens ve DVD çiziyor. Bunu nasıl önlerim? Az çok anlıyorum. İçini açıp lensi söküp takabilecek kadar bilgim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi cevabını vermişsin zaten lensi sök fabrika vidalaması gibi vidalama biraz hafif boşluk bırak düzelir bende uzun zaman önce kullandım PS2 her ay PS2 bozuluyordu abim tamirciye götürüyordu O'da dediğimi yapıyordu bende ondan öğrendim yalnız lense nazik davran onlar kolay bozuluyor CD okumaması yapar yoksa PS2'yi neden CD'den kullanıyorsunkı zaten flash bellek varken.

Kendi cevabını vermişsin zaten lensi sök fabrika vidalaması gibi vidalama biraz hafif boşluk bırak düzelir bende uzun zaman önce kullandım PS2 her ay PS2 bozuluyordu abim tamirciye götürüyordu O'da dediğimi yapıyordu bende ondan öğrendim yalnız lense nazik davran onlar kolay bozuluyor CD okumaması yapar yoksa PS2'yi neden CD'den kullanıyorsunkı zaten flash bellek varken.
Yani vidalar gevşek mi dursun diyorsun biraz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı