Bana kalırsa dediğim gibi bilgisayar toplayın. Hem daha iyi performans, hem oyun dışı başka işlerde de kullanım, hem de emülatör ile istediğin PlayStation oyununu oynarsın.
O konsolların sıfırları çok pahalı. İkinci el alırsan ikisi arasından PS3 almak en mantıklısı ama. Bilgisayar toplamak daha mantıklı bence. Eğer olur dersen bütçeni belirt. PC'de hem PS2 hem PS3 oyunlarını da oynarsın.
Hocam yani PS3'ün içindeki donanımdan tabii ki daha iyi olur ama PS2 ve PS3 emülasyonu için o minvaldeki bir sistem çok yetersiz kalır. Sürekli donup durur emülatörde oyunlar.
Hocam yani PS3'ün içindeki donanımdan tabii ki daha iyi olur ama PS2 ve PS3 emülasyonu için o minvaldeki bir sistem çok yetersiz kalır. Sürekli donup durur emülatörde oyunlar.
@alasakarama hocamın yorumlarına tamamen katılıyorum ben de ekleme yapacağım.
Bütün PS3'lerde sınırlı PS1, PS2, PSP oyunlarına dijital geriye dönük uyumluluk var.
Fiziksel geriye dönük uyumluluk sadece fat kasa PS3'de bulunuyor. PS3 alıp 4 konsolun oyunlarını birden oynayın. Aksesuar açısından da PS3'de eliniz çok daha rahat olur. Elinizde DualShock 4, Dualsense vs. varsa PS3'de çalışıyor.