Hocam buna 13bin versem ailemden 13 bin kere tokat yerim xd.
Bana kalırsa dediğim gibi bilgisayar toplayın. Hem daha iyi performans, hem oyun dışı başka işlerde de kullanım, hem de emülatör ile istediğin PlayStation oyununu oynarsın.
Hocam buna 13bin versem ailemden 13 bin kere tokat yerim xd.
nasıl ps3 te ps2 ve ps1 oyunları oynucam?PS3 alın. PS2, PS1 oyunlarını da oynarsınız onda. Ve bilgisayarın ufacık ekranındansa TV'de 30 FPS oynamak bile çok daha keyifli.
Zaten çok ucuz PS3'ler.
İkinci el PS3 parasına da düzgün PC toplanmıyor maalesef. 3000-5000 civarı olsa şu an mesela, o paraya hiçbir şey alamazsınız.
Hocam PS3 ikinci el parasına nasıl bir PC toplamayı düşünüyorsunuz da PC topla önerisi veriyorsunuz?O konsolların sıfırları çok pahalı. İkinci el alırsan ikisi arasından PS3 almak en mantıklısı ama. Bilgisayar toplamak daha mantıklı bence. Eğer olur dersen bütçeni belirt. PC'de hem PS2 hem PS3 oyunlarını da oynarsın.
Oynatıyor çünkü. Öyle bir özelliği var. Geriye dönük de çalışıyor çoğu PS3.nasıl ps3 te ps2 ve ps1 oyunları oynayacağım?
Hocam PS3 ikinci el parasına nasıl bir PC toplamayı düşünüyorsunuz da PC topla önerisi veriyorsunuz?
Hocam PS3 ikinci el parasına nasıl bir PC toplamayı düşünüyorsunuz da PC topla önerisi veriyorsunuz?
Oynatıyor çünkü. Öyle bir özelliği var. Geriye dönük de çalışıyor çoğu PS3.
Hocam yani PS3'ün içindeki donanımdan tabii ki daha iyi olur ama PS2 ve PS3 emülasyonu için o minvaldeki bir sistem çok yetersiz kalır. Sürekli donup durur emülatörde oyunlar.PS3 ikinci eli ne alemde şu an? 4-5 civarı olarak gördüm sahibinden de. O fiyata PS3'ten daha iyi bir sistem toplarım.
PC'de daha fazla oyun seçeneği var. Eğer ille de konsol isteniyorsa PS3 önerdim zatenHocam yani PS3'ün içindeki donanımdan tabii ki daha iyi olur ama PS2 ve PS3 emülasyonu için o minvaldeki bir sistem çok yetersiz kalır. Sürekli donup durur emülatörde oyunlar.
Yani mesela atıyorum PS2'deki Resident Evil 4'ü koysam PS3'te sıkıntı çıkarmadan çalışacak mı yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.