Cihazım SCHP-9004 serisi pal model. Üstünde matrix Infinity çip var. Ben ulaunchelf kurmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. İlk önce freedvdboot olarak denedim fakat CD Player versiyonum uymuyormuş (2.00). Daha sonra ben neden çipi kullanarak yüklemiyorum dedim ve DVD'ye internetten ulaunchelf. ISO DVD için olanını indirip yazdırdım. Lakin her açtığımda kırmızı ekran veriyor. Hata şöylebilirsiniz 'please insert a PlayStation format disc'. Ne yapmam gerek? 5-6 DVD ve CD yaktım. Freedvdboot ile yaktıklarımda 'unable to read disc' hatası alıyorum. @592041@CYBER SHADOW
Elimde 4 tane 2 ikisi 8MB biri 32MB diğeri 64MB Memory Card'lar var ama fmcb kuramıyorum bir el atsanız hocam.
hocam bende 2 tane slim kasa ana kartı var. bunların şarj soketlerinin olduğu kısım koptu. bende şarj soketinin lehimlerinden açmaya çalıştım. Cihaz şuan perte çıktı. hiç bir tepki vermiyor. ikisinde de durum aynı. Acaba kısa devre mi yaptı? bilginiz var mı? @592041
Hocam bende 2 tane Slim kasa anakartı var. Bunların şarj soketlerinin olduğu kısım koptu. Bende şarj soketinin lehimlerinden açmaya çalıştım. Cihaz şu an perte çıktı. Hiçbir tepki vermiyor. İkisinde de durum aynı. Acaba kısa devre mi yaptı? Bilginiz var mı? @592041
Çift tıklıyorum olmuyor. Açılış sesi ve Sony geliyor sonra siyah ekran.
3 kez basınca Audio CD olarak açıyor oyun müzikleri var. 2 kez basınca siyah ekran.
CD'nin orijinal olması mı gerekiyor ki.
Çift tıklıyorum olmuyor. Açılış sesi ve Sony geliyor sonra siyah ekran.
3 kez basınca Audio CD olarak açıyor oyun müzikleri var. 2 kez basınca siyah ekran.
CD'nin orijinal olması mı gerekiyor ki.
Hocam ya diskte bir sorun var ya da PlayStation disk seçiyor.
Elimde bayağı önceden çipli Slim mevcuttu ve M-7 gibi bir çipi mevcuttu, PlayStation 1 oyunlarına gireceğim zaman açma tuşuna aynı anda 2 defa basıyordum oyuna giriyordum. Bu arada sanırım oyunun 4x hızında yazdırılması gerekiyordu. Mümkünse oyunu UltraISO ile 4x hızında yazdırıp veya başka bir marka disk ile tekrar deneyip sonucu iletirmisin ?
Hocam ya diskte bir sorun var ya da PlayStation disk seçiyor.
Elimde bayağı önceden çipli Slim mevcuttu ve M-7 gibi bir çipi mevcuttu, PlayStation 1 oyunlarına gireceğim zaman açma tuşuna aynı anda 2 defa basıyordum oyuna giriyordum. Bu arada sanırım oyunun 4X hızında yazdırılması gerekiyordu. Mümkünse oyunu UltraISO ile 4X hızında yazdırıp veya başka bir marka disk ile tekrar deneyip sonucu iletir misin?
4X hızıyla yazılı pes2 CD'si ile denedim.
Free MC boot un içinde psx modu var sanırım onu mu kurmak gerekiyor?
Psx modunu yükleyecek Memory Card olmadığından denemedim ama.
4X hızıyla yazılı pes2 CD'si ile denedim.
Free MC boot un içinde psx modu var sanırım onu mu kurmak gerekiyor?
Psx modunu yükleyecek Memory Card olmadığından denemedim ama.
Hocam herhangi bir şey gerekmiyor ne FMCB ne de Memory Card, dediğim şekilde yaptığın gibi ilk önce PlayStation 2'nin boot ekranı ile karşılaşacaksın sonra PlayStation 1'in oyuna girerken ki boot ekranı ile duyacaksın sonra da oyun açılacak.