PS2'yi komponent çıkışı olmayan televizyona bağlama

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Televizyonum Philips 4K TV model numarasını bilmiyorum. Arkasında komponent çıkışı bulunmuyor. Bu yüzden bağlayamıyorum. HDMI çıkışıyla nasıl bağlantı sağlayabilirim?

onun yerine PS2 to HDMI almak daha mantıklı değil mi?
PS2 to HDMI her cihazda çalışmıyor. Matrix ve ya Modbo çipi gerekiyor. Ben 3 adet PlayStation'da denediğimde sadece ses geliyordu ama 2 adetiyle görüntü alabildim birinde Modbo diğerinde Matrix çip vardı görüntü ayarlarıyla alakalı bir ayarı değiştirmek yetiyor. Bir de PAL, NTSC gibi olan sürümleride var, NTSC ise çipe gerek yok.

Son düzenleme:
PS2 to HDMI her cihazda çalışmıyor. Matrix ve ya Modbo çipi gerekiyor. Ben 3 adet PlayStation'da denediğimde sadece ses geliyordu ama 2 adetiyle görüntü alabildim birinde Modbo diğerinde Matrix çip vardı görüntü ayarlarıyla alakalı bir ayarı değiştirmek yetiyor. Bir de PAL, NTSC gibi olan sürümleride var, NTSC ise çipe gerek yok.
Benimki zaten Matrix çipli 😅

Benimki zaten Matrix çipli 😅
Hocam o zaman açılışta üçgen ve yuvarlak tuşlarına basılı tutacaksın PS2 Screen Fix seçeneği vardı onu PAL60 yapıp, kol üzerinden starta bas ve PlayStation'u yeniden başlat, sonra PlayStation'u normal bir şekilde başlat yani System Configuration'a gir ve görüntü ayarını Y CB/PB gibi ismi vardı onda da bu dediğim ayarı seçmen gerekiyor. Bu arada Modbo, Matrix çipin klonu o yüzden iş görüyor. PS2 to HDMI ile bu ayarları yaparsan oyunlarda Component Mod var ise daha iyi görüntü kalitesiyle oynayabilirsin.

Hocam o zaman açılışta üçgen ve yuvarlak tuşlarına basılı tutacaksın PS2 Screen Fix seçeneği vardı onu PAL60 yapıp, kol üzerinden starta bas ve PlayStation'u yeniden başlat, sonra PlayStation'u normal bir şekilde başlat yani System Configuration'a gir ve görüntü ayarını Y CB/PB gibi ismi vardı onda da bu dediğim ayarı seçmen gerekiyor. Bu arada Modbo, Matrix çipin klonu o yüzden iş görüyor. PS2 to HDMI ile bu ayarları yaparsan oyunlarda Component Mod var ise daha iyi görüntü kalitesiyle oynayabilirsin.
Merhaba hocam bende monitöre bağlamak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Aynı attığın cihazdan elimde var yanında switch var üstünde PAL ve NSTC falan yazıyor. Bir videoda sistem ayarlarından RGB yerine diğer seçeneği seçip ordan oluyordu. Ben bunu sizin gösterdiğiniz cihazla yaptım olmadı.

Merhaba hocam bende monitöre bağlamak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Aynı attığın cihazdan elimde var yanında Switch var üstünde PAL ve NTSC falan yazıyor. Bir videoda sistem ayarlarından RGB yerine diğer seçeneği seçip oradan oluyordu. Ben bunu sizin gösterdiğiniz cihazla yaptım olmadı.

Senin gösterdiğin cihaz derken hocam fotoğraf gönderebilme ihtimalin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı