onun yerine PS2 to HDMI almak daha mantıklı değil mi?Bu adaptör ile bağlayabilirsin.![]()
Rca To Hdmi Av Çevirici Dönüştürücü Converter 1080P Tv Tüplü Televizyon Fiyatları ve Özellikleri
Rca To Hdmi Av Çevirici Dönüştürücü Converter 1080P Tv Tüplü Televizyon en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
PS2 to HDMI her cihazda çalışmıyor. Matrix ve ya Modbo çipi gerekiyor. Ben 3 adet PlayStation'da denediğimde sadece ses geliyordu ama 2 adetiyle görüntü alabildim birinde Modbo diğerinde Matrix çip vardı görüntü ayarlarıyla alakalı bir ayarı değiştirmek yetiyor. Bir de PAL, NTSC gibi olan sürümleride var, NTSC ise çipe gerek yok.onun yerine PS2 to HDMI almak daha mantıklı değil mi?
Benimki zaten Matrix çipliPS2 to HDMI her cihazda çalışmıyor. Matrix ve ya Modbo çipi gerekiyor. Ben 3 adet PlayStation'da denediğimde sadece ses geliyordu ama 2 adetiyle görüntü alabildim birinde Modbo diğerinde Matrix çip vardı görüntü ayarlarıyla alakalı bir ayarı değiştirmek yetiyor. Bir de PAL, NTSC gibi olan sürümleride var, NTSC ise çipe gerek yok.
Hocam o zaman açılışta üçgen ve yuvarlak tuşlarına basılı tutacaksın PS2 Screen Fix seçeneği vardı onu PAL60 yapıp, kol üzerinden starta bas ve PlayStation'u yeniden başlat, sonra PlayStation'u normal bir şekilde başlat yani System Configuration'a gir ve görüntü ayarını Y CB/PB gibi ismi vardı onda da bu dediğim ayarı seçmen gerekiyor. Bu arada Modbo, Matrix çipin klonu o yüzden iş görüyor. PS2 to HDMI ile bu ayarları yaparsan oyunlarda Component Mod var ise daha iyi görüntü kalitesiyle oynayabilirsin.Benimki zaten Matrix çipli![]()
Merhaba hocam bende monitöre bağlamak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Aynı attığın cihazdan elimde var yanında switch var üstünde PAL ve NSTC falan yazıyor. Bir videoda sistem ayarlarından RGB yerine diğer seçeneği seçip ordan oluyordu. Ben bunu sizin gösterdiğiniz cihazla yaptım olmadı.Hocam o zaman açılışta üçgen ve yuvarlak tuşlarına basılı tutacaksın PS2 Screen Fix seçeneği vardı onu PAL60 yapıp, kol üzerinden starta bas ve PlayStation'u yeniden başlat, sonra PlayStation'u normal bir şekilde başlat yani System Configuration'a gir ve görüntü ayarını Y CB/PB gibi ismi vardı onda da bu dediğim ayarı seçmen gerekiyor. Bu arada Modbo, Matrix çipin klonu o yüzden iş görüyor. PS2 to HDMI ile bu ayarları yaparsan oyunlarda Component Mod var ise daha iyi görüntü kalitesiyle oynayabilirsin.
Merhaba hocam bende monitöre bağlamak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Aynı attığın cihazdan elimde var yanında Switch var üstünde PAL ve NTSC falan yazıyor. Bir videoda sistem ayarlarından RGB yerine diğer seçeneği seçip oradan oluyordu. Ben bunu sizin gösterdiğiniz cihazla yaptım olmadı.
Hocam bu linkteki cihazdan var elimde switch kısmında PAL/NSTC falan yazıyor.Senin gösterdiğin cihaz derken hocam fotoğraf gönderebilme ihtimalin var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.