PS3 4.91 nasıl kırılır?

YKNT

Decapat
Daha fazla  
PS3'üm kırılmamış ve son sürümde. HFW yüklemek istediğimde "kullanılabilir güncelleme verisi bulunamadı" hatası alıyorum. Flashtan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü PS3 orijinal sürümü flashtan yaptım. Ne yapabilirim?

Bütün aşamaları eksiksiz yapmama rağmen bir sonuç alamıyorum. Hata aynı hata...
O zaman dediğim gibi flashın formatına dikkat edin veya dosyayı bir daha indirin. Bozuk bir şekilde inmiş olabilir.

Bütün aşamaları eksiksiz yapmama rağmen bir sonuç alamıyorum. Hata aynı hata...
Flash fat32 formatlı olmazsa ps'e atarken hata çıkıyor

Birçok kaynaktan aynı sürümü indirdim. Yine de sonuç aynı.
Hocam depolama alanından güncelle diyip herşeyi kabul etmeniz lazım. Onun dışında saat ayarınızın vs güncel doğru olması lazım. Flash belleğin fat32 formatlı olması lazım. Dikkat edilmesi gerekenler bunlar. 4.91 ilk çıktığında Rus sürüm vardı o biraz sıkıntılı sürümdü onu kırarken yaşanıyordu bunlar. Siz normal xploitin son çıkardığını kurun birde.

Hocam depolama alanından güncelle diyip herşeyi kabul etmeniz lazım. Onun dışında saat ayarınızın vs güncel doğru olması lazım. Flash belleğin fat32 formatlı olması lazım. Dikkat edilmesi gerekenler bunlar. 4.91 ilk çıktığında Rus sürüm vardı o biraz sıkıntılı sürümdü onu kırarken yaşanıyordu bunlar. Siz normal xploitin son çıkardığını kurun birde.
Xploitin çıkardığına nereden ulaşabilirim? Biraz araştırdım sadece PS3 üzerinden HEN kurulum yapıyor. HFW güncelleme dosyasını bulamadım.

Xploitin çıkardığına nereden ulaşabilirim? Biraz araştırdım sadece PS3 üzerinden HEN kurulum yapıyor. HFW güncelleme dosyasını bulamadım.
Hocam bu videoyu izleyebilirsiniz rehber olarak xploitin çıkardığı. Linkleri de eklemişlerdir videoya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoyu izleyebilirsiniz rehber olarak xploitin çıkardığı. Linkleri de eklemişlerdir videoya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim.

Olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı