PS3 80010017 oyun açılmama hatası

messiciömer

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar exclusive oyunları oynamak için bir PS3 aldım ve ilk yüklediğim oyun exclusive olmasa da anısı var diye PES 2008 oldu ilk böyle kırma işlemine girmem biraz amatör olabilir cihaz HFW ve multiMAN var MultiMAN'ı açtığımda oyun gözüküyor. Oyuna tıklıyorum xmbye atıyor CD olarak gözüküyor geliyorum üstüne oyun açılıyorken bir anda duruyor ve bu 80010017 hatasını veriyor.

Arkadaşlar exclusive oyunları oynamak için bir PS3 aldım ve ilk yüklediğim oyun exclusive olmasa da anısı var diye PES 2008 oldu ilk böyle kırma işlemine girmem biraz amatör olabilir cihaz HFW ve multiMAN var MultiMAN'ı açtığımda oyun gözüküyor. Oyuna tıklıyorum xmbye atıyor CD olarak gözüküyor geliyorum üstüne oyun açılıyorken bir anda duruyor ve bu 80010017 hatasını veriyor.

Hen açık mi?

Oyun decryptli yüksek ihtimalle. Başka ISO deneyin ya da ISO olmayan klasör şeklinde olanları deneyin.

Evet.

Oyun decryptli yüksek ihtimalle. Başka ISO deneyin ya da ISO olmayan klasör şeklinde olanları deneyin.
Hocam ben İSO dosyasını klasöre ayıkla yapıp games klasörüne atmıştım İSO olarak attığımda decrypted/invalid iso yazıyordu errır veriyordu

Hocam bu arada nedense dosya olan bulamıyorum PES 2008 genellikle çoğu ISO GT5 yüklemeye çalışıyorum çok sıkıntılı.

Son düzenleme:
Evet.

Hocam ben ISO dosyasını klasöre ayıkla yapıp Games klasörüne atmıştım ISO olarak attığımda decrypted/invalid ISO yazıyordu errır veriyordu

Hocam bu arada nedense dosya olan bulamıyorum PES 2008 genellikle çoğu ISO GT5 yüklemeye çalışıyorum çok sıkıntılı.

Oyundan kaynaklı doğru bilmişim. İnterneti biraz daha kurcala başka ISO'lar dene olmazsa decrypt etme yöntemleri var YouTube'da ama hiç denemedim ihtiyacım olmadı.

Arkadaşlar sorunu çözdüm PS3 disc dumper uygulamasını açtığımda ISO'yu bağladım ve ISO'yu normal Game klasorü yaptı FileZilla'dan o klasörü Games klasörüne attığımda oyunu sorunsuz oynayabildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı