PS3 multiMAN 80010017 hatası veriyor

Pkgi'ın aynısı bu da sadece biraz daha fazla oyun var. Dijital olarak satılan oyunlar. GoW 3 gibi oyunlar yok. Yüklemeden önce Pkgi'ı silmeyi unutmayın ama. Çakışıyorlar.

2 USB ile denedim ama pkg dosyası bulunamadı diyor. 1 saat önce pkgi indirirken sorun yoktu. Şimdi denedim pkg dosyası bulunamadı diyor. Önce attığınız GitHub'dan ZIP olarak indirdim. Sonrasında klasöre ayıkla dedim. Ayıklanan dosyanın adını packages yaptım.

2 USB ile denedim ama pkg dosyası bulunamadı diyor. 1 saat önce pkgi indirirken sorun yoktu. Şimdi denedim pkg dosyası bulunamadı diyor. Önce attığınız GitHub'dan ZIP olarak indirdim. Sonrasında klasöre ayıkla dedim. Ayıklanan dosyanın adını packages yaptım.

2 USB'de FAT32 olarak ayarlamıştım.

2 USB'de FAT32 olarak ayarlamıştım.
Direkt manuel kurmayı deneyin o zaman. O indirdiğiniz dosyaları Multiman üzerinden hdd0/packages klasörünün içine atın. Daha sonra tekrar deneyin o Package Manager kısmını. Ayrıca PKGI ile ilgili her şeyi de silin. config.txt dosyaları falan dahil.

Direkt manuel kurmayı deneyin o zaman. O indirdiğiniz dosyaları multiMAN üzerinden hdd0/packages klasörünün içine atın. Daha sonra tekrar deneyin o package Manager kısmını. Ayrıca pkgı ile ilgili her şeyi de silin. config.txt dosyaları falan dahil.

config.txt dosyalarına nasıl ulaşabilirim?

Direkt manuel kurmayı deneyin o zaman. O indirdiğiniz dosyaları multiMAN üzerinden hdd0/packages klasörünün içine atın. Daha sonra tekrar deneyin o package Manager kısmını. Ayrıca pkgı ile ilgili her şeyi de silin. config.txt dosyaları falan dahil.

Multimana girdim. PS3 Root'u açtım. Dev_hdd0 girdim. Sonra Packages'e girdim. Oraya yapıştırdım dosyayı. Sonrasinda MultiMAN'dan çıkıp pkg dosya yönetimi>ınstall package files>standart -> pkg dosyalari bulunamadı.

Multimana girdim. PS3 Root'u açtım. Dev_hdd0 girdim. Sonra Packages'e girdim. Oraya yapıştırdım dosyayı. Sonrasinda MultiMAN'dan çıkıp pkg dosya yönetimi>ınstall package files>standart -> pkg dosyalari bulunamadı.

Son düzenleme:
config.txt dosyalarına nasıl ulaşabilirim?

Benim bilgilerim burada bitiyor hocam. Pkgi sildiğiniz halde algılamıyorsa bilmiyorum. Bende silince düzelmişti ve kurabilmiştim.

Tamamdır teşekkürler.

Hocam PS3'te packages klasörüne attığıniz pkg dosyaları standart yerine gelmez PS3 System storge yerine gelir tam adını unuttum şu anda şöyle anlatayım pkg dosya yönetimi>ınstall package files> en üstdeki sekme ona girin packeges e attığınız oyunlari oradan yükleyebilirsiniz USB de olan oyunlar standart yerinden yüklenir. Bir de size thanos Store'u öneririm çok iyi mağazadır. Neredeyse tüm oyunların EU ve USA versiyonları vardır.(Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz cevaplarım)

Hocam PS3'te packages klasörüne attığıniz pkg dosyaları standart yerine gelmez PS3 System storge yerine gelir tam adını unuttum şu anda şöyle anlatayım pkg dosya yönetimi>ınstall package files> en üstdeki sekme ona girin packeges e attığınız oyunlari oradan yükleyebilirsiniz USB de olan oyunlar standart yerinden yüklenir. Bir de size thanos Store'u öneririm çok iyi mağazadır. Neredeyse tüm oyunların EU ve USA versiyonları vardır.(herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz cevaplarım)

Teşekkürler hocam. PS3'ün şu anki durumunu düzeltirsem thanosu yüklemeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı