PS3 alınır mı?

• Konuyu başlatan GoDd1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 815
Bence alınır ama ucuza bulursanız.
Hocam bu fiyatı hak etmiyor artık bu konsol. Fazla pahalı. Ucuza bulursanız alınır. Maksimum 800-850 lira eder bu konsol.
Hocam sıfır olarak nerede bulabilirim ucuz?

Alınır bence hocam internette 40-45 oyun barındıran PS 3'lerden alsanız daha iyi olur aynı zamanda da yazılımını Multiman veya Package Manager File ile kırabilirsiniz hocam.
O kadar oyunu oynayacağımı sanmıyorum. :D Saydığım oyunların olduğu en ucuz ve sıfırı daha iyi olabilir.

Merhaba, profesyonel oyun oynamayacağım, sadece arada PES, FIFA, Blur tarzı arkadaşlar ile oynanabilecek klasik oyunları oynayacağım. PS4 veya PS5 gibi profesyonel bir şey istemiyorum, zaten profesyonel oyunları PC'de oynuyorum. Bu ürünü buldum, söylediği oyunları PS3 kaldırabilir mi? Ek olarak bu oyunlar yüklü olarak mı gelecekler?

Dediğim gibi basit oyunlar için oynanacak.
WWE için güzel olur mu bilemem.🤔 Roman sevdalısı olunca insan hangisini onyarsa oynasın sever. 😄 The Shield :(

Merhaba, profesyonel oyun oynamayacağım, sadece arada pes, FIFA, blur tarzı arkadaşlar ile oynanabilecek klasik oyunları oynayacağım. PS4 veya PS5 gibi profesyonel bir şey istemiyorum, zaten profesyonel oyunları PC'de oynuyorum. Bu ürünü buldum, söylediği oyunları PS3 kaldırabilir mi? Ek olarak bu oyunlar yüklü olarak mı gelecekler?

Dediğim gibi basit oyunlar için oynanacak.

Sizin linkini verdiğiniz ürünün videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı