Ben senin yerinde olsam o paraya PS3 yerine Xbox One alırım PS3 çok mantıklı gelmedi.
Xbox One zor bulunabilen bir konsol maalesef.
Ben senin yerinde olsam o paraya PS3 yerine Xbox One alırım PS3 çok mantıklı gelmedi.
xbox one önerisi geldi arkadaştan. Gayet iyi bir öneri. PS4 dengiymiş araştırdığımda ve fiyatı uygun. Ona bakabilirsiniz.Zaten sonra satmak için almıyorum ki bende şu an PS 2 var kullanmıyorum kenarda duruyor ama PS 2 ile 3 arasında dağlar kadar fark var bence PS 3'te hala günümüzde oynanmaya devam eden bazı oyunları bile oynayabiliyoruz yeni çıkanlar hariç.
Xbox'ta baktım aslında ama PS daha çok seviyorum tercih meselesi yani performans açısından Xbox One daha iyi belki ama yine de PS 3 alacağım.
Xbox One önerisi geldi arkadaştan. Gayet iyi bir öneri. PS4 dengiymiş araştırdığımda ve fiyatı uygun. Ona bakabilirsiniz.
Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim.
Game Pass avantajınız var xbox'ta.Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim.
Emülatör varken gereksiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.