PS3 alınır mı?

Trendyol gibi sitedekilerin sattıkları alınmaz 2.el al.

Hepsiburada üzerinde 7000 TL falan zaten pahalıya satıyorlar kırık bir şekilde uyguna bulursam mağazadan veya sahibinden üzerinden alacağım.

Zevk işine kaçıyor artık PS3 almak. Mantık araman yanlış.

Mantıklı mı derken oyunlarda bir sıkıntı çökme drop vs yaşar mıyım diye sordum ama olmuyormuş zaten galiba.

Çok eski bir cihaz. 3000-6000 arasında bir fiyat vermek benim içime dokunur açıkçası. Biraz daha koyup en azından düzgün bir şekilde oynayabilmek için PS4 almak mantıklı hareket olur düşüncesindeyim. Hatta 10-12 bin tlye APU sistemler bile bulunabiliyor. Sonrasında ekran kartı da takılabilir. Fakat çalışmıyorsanız para eklemek zor olabilir. Son çare olarak alınabilir.

Çok eski bir cihaz. 3000-6000 arasında bir fiyat vermek benim içime dokunur açıkçası. Biraz daha koyup en azından düzgün bir şekilde oynayabilmek için PS4 almak mantıklı hareket olur düşüncesindeyim. Hatta 10-12 bin TL'ye APU sistemler bile bulunabiliyor. Sonrasında ekran kartı da takılabilir. Fakat çalışmıyorsanız para eklemek zor olabilir. Son çare olarak alınabilir.

Maksimum bütçem 5000 falan zaten o kadar çıkamam maalesef amacım nostalji oyunlar oynamak zaten bir de sahibinden üzerinde 5500 TL'ye falan PS 4 satanlar var ama güvenemiyorum şahsen.

Maksimum bütçem 5000 falan zaten o kadar çıkamam maalesef amacım nostalji oyunlar oynamak zaten bir de sahibinden üzerinde 5500 TL'ye falan PS 4 satanlar var ama güvenemiyorum şahsen.
Almamanızdan yanayım hocam siz bilirsiniz tabii. Kırılabilir PS4 versiyonları da var bu arada. Onları da araştırabilirsiniz.

Hocam bi de nostalji oyunları oynadıktan sonra cihazın bir amacı kalmayacak. Satmak isteseniz alıcı zor bulacaksınız.

Almamanızdan yanayım hocam siz bilirsiniz tabii. Kırılabilir PS4 versiyonları da var bu arada. Onları da araştırabilirsiniz.

Hocam bir de nostalji oyunları oynadıktan sonra cihazın bir amacı kalmayacak. Satmak isteseniz alıcı zor bulacaksınız.

Zaten sonra satmak için almıyorum ki bende şu an PS 2 var kullanmıyorum kenarda duruyor ama PS 2 ile 3 arasında dağlar kadar fark var bence PS 3'te hala günümüzde oynanmaya devam eden bazı oyunları bile oynayabiliyoruz yeni çıkanlar hariç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı