PS3 alınır mı?

ImortalSwerd

Hectopat
Daha fazla  
Şu an PS3 alsam hangi oyunları oynayabilirim? Mesela FIFA serisinin en son hangi oyunu oynanabilir? Ya da 2018 God of War oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 God of War 2018 açmaz hocam FIFA serisinin bazılarını açıyordu diye hatırlıyorum FIFA 18 gibi ama alınmaz bence bütçeyi açıp en az bir PS 4 almayı deneyin.

Artık alınmaz bence. Çağ dışı bir çözünürlük ve yavaş bir sistem. PS4 alınır lakin 3 artık israf. Özellikle buradaki fiyatlara bakacak olursak bu daha doğru.

PS3 almak isteme sebebim aslında tamamiyle exclusive oyunlar için. Elimde iyi bir bilgisayar olduğundan Third Party oyunları bilgisayar üzerinden oynuyorum.
PS3 God of War 2018 açmaz hocam FIFA serisinin bazılarını açıyordu diye hatırlıyorum FIFA 18 gibi ama alınmaz bence bütçeyi açıp en az bir PS 4 almayı deneyin.

PS3 almak isteme sebebim aslında tamamiyle exclusive oyunlar için. Elimde iyi bir bilgisayar olduğundan Third Party oyunları bilgisayar üzerinden oynuyorum.
PC iyiyse almayın gerçekten artık çok eski bir konsol içerisindeki bir çok oyun geldi Uncharted 1,2,3 için alıcaksanız veya eski god of war oyunları için almayın hocam fiyatını haketmiyor 1500 tl vermeyin o konsola.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı