PS3 alınır mı?

Ben yanıldım. Haklısınız. PES 2019 PC'de oynadım en son.
PS3 en akıcı PES13 oynanıyor. Kadrolara yama yapıp bence hala gideri var. Akşam arkadaşlarla 2-3 takımlı turnuva yapılıp gene kenara koyulacak bir alet. 2022'de ben tavsiye etmiyorum, hele ps kafeden alınmıyorsa.
PS kafeden alınmamalı ama gideri var tabii 2000 TL verilmez

@Ashley888 şu listeyi ps3 alıcam diye yaptım ama hala alamadım tabi bu listeyi yaptığım zaman ps3 piyasası 700 TL vs idi 1500 ilan koyuluyordu faiş fiyat diğip eliyordum şimdi 1500 e ps3 bulamaz olduk🤧
IMG_20220118_145826.jpg

2000 TL kesinlikle verilmez. 1000 TL'de verilmez ancak çok temiz, oyun ve kol hediye ise anca verilebilir. Ben PS Kafe'den alma taraftarıyım. En azından gırla oyun var ve adam para kazandığı malı bozmaz, sağlam yazılımlıdır. Oynanan her oyunun yaması da vardır. Ayrıca uğraşmaya gerek yok. Sadece gamepad sıkıntı, o da hem hijyen (ağzına sokan var) hem de sağlamlık konusunda. Yav gamepad zaten 50 lira ikinci elde, yeterli makine sağlam olsun.

@Ashley888 şu listeyi PS3 alacağım diye yaptım ama hala alamadım tabii bu listeyi yaptığım zaman PS3 piyasası 700 TL vs idi 1500 ilan koyuluyordu faiş fiyat diğip eliyordum şimdi 1500'e PS3 bulamaz olduk🤧Eki Görüntüle 1423208

Direk The Amazing Spider-Man 2'yi gördüm güzeldi.

2000 TL kesinlikle verilmez. 1000 TL'de verilmez ancak çok temiz, oyun ve kol hediye ise anca verilebilir. Ben PS Kafe'den alma taraftarıyım. En azından gırla oyun var ve adam para kazandığı malı bozmaz, sağlam yazılımlıdır. Oynanan her oyunun yaması da vardır. Ayrıca uğraşmaya gerek yok. Sadece gamepad sıkıntı, o da hem hijyen (ağzına sokan var) hem de sağlamlık konusunda. Yav gamepad zaten 50 lira ikinci elde, yeterli makine sağlam olsun.
Ciahz temisse ps kafeden alabilirsin ama yorulmuş cihazssa bence alınmamalı

Bir şeyi olması gereken fiyata bulamıyor olmak (benim için işlemci) onu şuanki fiyatı ile kabul edip almak zorunluluğu getirmiyor. Ben sabırlı insanım, internette surf yapacak bilgisayarım var çok şükür, hiç olmasa 2. ele yönelir ağam-paşam indirim dilenirdim. Yani şu devirde PS3 2000 TL diye bence en baba 2 ay sonra sıkılacağım şeye ederinden fazla vermek bana israf geliyor. Herkesin kendi görüşü ve isteği. Ben tavsiye etmiyorum ama seviyorsanız nostalji, indirim yaptırın 1000 TL'ye kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı