PS3 alınır mı?

PS3 ikinci el fiyatlarına değmez bir konsol üstüne biraz daha ekleyip PS4 alın.

PS3 ikinci el fiyatlarına değmez bir konsol üstüne biraz daha ekleyip PS4 alın.

2. el PS4 zamlardan sonra ne kadar olur tahmini bir de kaç yıl götürür beni?

Temiz OFW PS3 al, kendin kır bir de zuko Store kur tadından yenmiyor.

Eğer kafana yattıysa kırma işlemi ve Store konusunda yardımcı olabilirim.

Pişman olma olasılığın var @leaonur'un dediği gibi bende de köşede duruyor sonuçta 16 yıllık makine.

Son düzenleme:
Dostum bende ps3 var duruyor bir kosede. Bir ps3 kullanıcısı olarak söylüyorum bence alınmaz. Last of us olsun GTA olsun hikayesini bitirince daha oynamayacaksın. Online zaten yok neredeyse hiç bir oyun ps3 için artık online desteklemiyor. Alırsın 1 ay sonra pişman olursun.

birde hocam kırık ps3 lerdeki oyunlara aldanıp sakın fazla para vermeyin. Crack yani korsan oyunların hiç bir değeri yoktur.

2. el PS4 zamlardan sonra ne kadar olur tahmini bir de kaç yıl götürür beni?
Ps4’e yeni nesil oyun gelmeyecek artık eski oyunlarıda hangi süreyle bitirirsin bilemem. O yüzden kaç yıl götürür sana bağlı bir durum. Zaten PS4’e oyun gelmeyecek yani PS4’ün devri bitti.

Ps4’e yeni nesil oyun gelmeyecek artık eski oyunlarıda hangi süreyle bitirirsin bilemem. O yüzden kaç yıl götürür sana bağlı bir durum. Zaten PS4’e oyun gelmeyecek yani PS4’ün devri bitti.
o kadarda değil bro eğer oyun alabilecek rahat bütçesi varsa ve cihaz temizse
en iyi 4 yıl falan götürür

o kadarda değil bro eğer oyun alabilecek rahat bütçesi varsa ve cihaz temizse
en iyi 4 yıl falan götürür
Dostum yeni nesil oyun çıkmayacak diyorum. Arkadaş eski oyunları 4 sene mi oynayacak? Eski oyunların hepsini diyelim 1 yılda bitirdi sonra bir şey yapamayacak konsolda.

PS3 kazık fiyata satıyorlar aynı fiyat bandında Xbox One var RDR 2 oynatıyor en azından FIFA24'te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…