Sadece oyun için alınacaksa konsollar benim için daha iyi. PlayStation ve Xbox Store PC'ye göre daha ucuz hale geldi ve konsolların ömrü daha uzun olur. Farklı işler yapılacaksa tabii ki PC.
Hocam bence bütçeyi zorlayıp PS4 alın.
PS3 ikinci el fiyatlarına değmez bir konsol üstüne biraz daha ekleyip PS4 alın.
Dostum bende ps3 var duruyor bir kosede. Bir ps3 kullanıcısı olarak söylüyorum bence alınmaz. Last of us olsun GTA olsun hikayesini bitirince daha oynamayacaksın. Online zaten yok neredeyse hiç bir oyun ps3 için artık online desteklemiyor. Alırsın 1 ay sonra pişman olursun.Merhaba bugüne kadar hiç konsolum olmadı 1 kere bile oynamadımda o yüzden PS3 almak istiyorum 2. el sitelerinde satıyorlar PS3'ü alınır mı? Bazıları kırık oluyor alınır mı? RDR GTA Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim.
birde hocam kırık ps3 lerdeki oyunlara aldanıp sakın fazla para vermeyin. Crack yani korsan oyunların hiç bir değeri yoktur.Merhaba bugüne kadar hiç konsolum olmadı 1 kere bile oynamadımda o yüzden PS3 almak istiyorum 2. el sitelerinde satıyorlar PS3'ü alınır mı? Bazıları kırık oluyor alınır mı? RDR GTA Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim.
Ps4’e yeni nesil oyun gelmeyecek artık eski oyunlarıda hangi süreyle bitirirsin bilemem. O yüzden kaç yıl götürür sana bağlı bir durum. Zaten PS4’e oyun gelmeyecek yani PS4’ün devri bitti.2. el PS4 zamlardan sonra ne kadar olur tahmini bir de kaç yıl götürür beni?
o kadarda değil bro eğer oyun alabilecek rahat bütçesi varsa ve cihaz temizsePs4’e yeni nesil oyun gelmeyecek artık eski oyunlarıda hangi süreyle bitirirsin bilemem. O yüzden kaç yıl götürür sana bağlı bir durum. Zaten PS4’e oyun gelmeyecek yani PS4’ün devri bitti.
Dostum yeni nesil oyun çıkmayacak diyorum. Arkadaş eski oyunları 4 sene mi oynayacak? Eski oyunların hepsini diyelim 1 yılda bitirdi sonra bir şey yapamayacak konsolda.o kadarda değil bro eğer oyun alabilecek rahat bütçesi varsa ve cihaz temizse
en iyi 4 yıl falan götürür
Bütçeniz PS3'e yetip PS4'e yetmiyor ise en mantıklısı Xbox One alıp hem eski hem de şuana kadar çıkan oyunları oynamak.PS4'e bütçemi zorlarsam almak istiyorum ama bütçem sadece PS3'e yetiyor amacım sadece eskiden oynayamadığım oyunları oynamak.
Selam hocam sağlam bir bilgisayarın var mı ilk bununla başlayayım varsa bilgisayarda bazı programlar var PS3 ve PS2 oyunlarını oynabılme ımkanın var zamanında bende yapmıştım oynadım PS2 PS3 oyunlarını bundan dolayı hiç masrafa girmemen eğer bilgisayarın yoksa da almışken PS4 al derim PS3 diskini takıp oynabılır bazı oyunları diye bılıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.