PS3 alınır mı?

Sadece oyun için alınacaksa konsollar benim için daha iyi. PlayStation ve Xbox Store PC'ye göre daha ucuz hale geldi ve konsolların ömrü daha uzun olur. Farklı işler yapılacaksa tabii ki PC.

Hocam bence bütçeyi zorlayıp PS4 alın.

PS3 ikinci el fiyatlarına değmez bir konsol üstüne biraz daha ekleyip PS4 alın.

2. el PS4 zamlardan sonra ne kadar olur tahmini bir de kaç yıl götürür beni?

Temiz OFW PS3 al, kendin kır bir de zuko Store kur tadından yenmiyor.

Eğer kafana yattıysa kırma işlemi ve Store konusunda yardımcı olabilirim.

Pişman olma olasılığın var @leaonur'un dediği gibi bende de köşede duruyor sonuçta 16 yıllık makine.

Son düzenleme:
Merhaba bugüne kadar hiç konsolum olmadı 1 kere bile oynamadımda o yüzden PS3 almak istiyorum 2. el sitelerinde satıyorlar PS3'ü alınır mı? Bazıları kırık oluyor alınır mı? RDR GTA Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim.
Dostum bende ps3 var duruyor bir kosede. Bir ps3 kullanıcısı olarak söylüyorum bence alınmaz. Last of us olsun GTA olsun hikayesini bitirince daha oynamayacaksın. Online zaten yok neredeyse hiç bir oyun ps3 için artık online desteklemiyor. Alırsın 1 ay sonra pişman olursun.

Merhaba bugüne kadar hiç konsolum olmadı 1 kere bile oynamadımda o yüzden PS3 almak istiyorum 2. el sitelerinde satıyorlar PS3'ü alınır mı? Bazıları kırık oluyor alınır mı? RDR GTA Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim.
birde hocam kırık ps3 lerdeki oyunlara aldanıp sakın fazla para vermeyin. Crack yani korsan oyunların hiç bir değeri yoktur.

Ps4’e yeni nesil oyun gelmeyecek artık eski oyunlarıda hangi süreyle bitirirsin bilemem. O yüzden kaç yıl götürür sana bağlı bir durum. Zaten PS4’e oyun gelmeyecek yani PS4’ün devri bitti.
o kadarda değil bro eğer oyun alabilecek rahat bütçesi varsa ve cihaz temizse
en iyi 4 yıl falan götürür

Selam hocam sağlam bir bilgisayarın var mı ilk bununla başlayayım varsa bilgisayarda bazı programlar var PS3 ve PS2 oyunlarını oynabılme ımkanın var zamanında bende yapmıştım oynadım PS2 PS3 oyunlarını bundan dolayı hiç masrafa girmemen eğer bilgisayarın yoksa da almışken PS4 al derim PS3 diskini takıp oynabılır bazı oyunları diye bılıyorum.

PS3 kazık fiyata satıyorlar aynı fiyat bandında Xbox One var RDR 2 oynatıyor en azından FIFA24'te.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı