PS3 alınır mı?

n7ru4o

Centipat
Daha fazla  
PS3 alınır mı? 3250 TL'ye süper Slim 500 GB sağlam temiz bir cihaz buldumç bütçem bu kadar, sizce özel oyunları oynamak için alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınır. Çoğu PS3'te PS2 oyunları, PS1 oyunları da oynanıyor. Bunun yanı sıra emülatör kurup diğer eski konsolların da oyunlarını oynayabiliyorsunuz.

Ve PS3'ün bütün kütüphanesine eğer kırıksa bedava erişiyorsunuz. Çok fazla oyun var.

Alınır fakat fiyatı bayağı ucuz geldi bana iyice bak bir şeyi çıkmasın sonra.

Aslında fiyatları olması gerekenden fazla. 20 yıllık bir cihaz neredeyse artık bu. Normalde ederi Max 2000 TL ama ülkemiz malum.

PS3 alınır mı? 3250 TL'ye süper Slim 500 GB sağlam temiz bir cihaz buldumç bütçem bu kadar, sizce özel oyunları oynamak için alınır mı?

Alınır. En kötü açar 2 pes atarsınız.

Hocam bence alınmaz çünkü bende de önceden PS3 vardı fakat daha sonra PC'ye geçtikten sonra PS3'te ki 30 FPS olayını gözlerim artık anlıyordu ve daha önce ilk defa GTA V tarzı bir oyun oynadığım için ben onu akıcı olarak görüyordum hatta PES 13'te bile bunu fark etmiştim bütçenizi biraz daha arttırarak 2. el PS4 alabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı