Çok eski bir cihaz. 3000-6000 arasında bir fiyat vermek benim içime dokunur açıkçası. Biraz daha koyup en azından düzgün bir şekilde oynayabilmek için PS4 almak mantıklı hareket olur düşüncesindeyim. Hatta 10-12 bin tlye APU sistemler bile bulunabiliyor. Sonrasında ekran kartı da takılabilir. Fakat çalışmıyorsanız para eklemek zor olabilir. Son çare olarak alınabilir.
Çok eski bir cihaz. 3000-6000 arasında bir fiyat vermek benim içime dokunur açıkçası. Biraz daha koyup en azından düzgün bir şekilde oynayabilmek için PS4 almak mantıklı hareket olur düşüncesindeyim. Hatta 10-12 bin TL'ye APU sistemler bile bulunabiliyor. Sonrasında ekran kartı da takılabilir. Fakat çalışmıyorsanız para eklemek zor olabilir. Son çare olarak alınabilir.
Maksimum bütçem 5000 falan zaten o kadar çıkamam maalesef amacım nostalji oyunlar oynamak zaten bir de sahibinden üzerinde 5500 TL'ye falan PS 4 satanlar var ama güvenemiyorum şahsen.
Maksimum bütçem 5000 falan zaten o kadar çıkamam maalesef amacım nostalji oyunlar oynamak zaten bir de sahibinden üzerinde 5500 TL'ye falan PS 4 satanlar var ama güvenemiyorum şahsen.
Zaten sonra satmak için almıyorum ki bende şu an PS 2 var kullanmıyorum kenarda duruyor ama PS 2 ile 3 arasında dağlar kadar fark var bence PS 3'te hala günümüzde oynanmaya devam eden bazı oyunları bile oynayabiliyoruz yeni çıkanlar hariç.