5 506827 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 26 Aralık 2024 #21 Kaganshady dedi: Ben senin yerinde olsam o paraya PS3 yerine Xbox One alırım PS3 çok mantıklı gelmedi. Genişletmek için tıkla... Xbox One zor bulunabilen bir konsol maalesef.
Kaganshady dedi: Ben senin yerinde olsam o paraya PS3 yerine Xbox One alırım PS3 çok mantıklı gelmedi. Genişletmek için tıkla... Xbox One zor bulunabilen bir konsol maalesef.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #22 Kaganshady dedi: Ben senin yerinde olsam o paraya PS3 yerine Xbox One alırım PS3 çok mantıklı gelmedi. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta baktım aslında ama PS daha çok seviyorum tercih meselesi yani performans açısından Xbox One daha iyi belki ama yine de PS 3 alacağım.
Kaganshady dedi: Ben senin yerinde olsam o paraya PS3 yerine Xbox One alırım PS3 çok mantıklı gelmedi. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta baktım aslında ama PS daha çok seviyorum tercih meselesi yani performans açısından Xbox One daha iyi belki ama yine de PS 3 alacağım.
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 520 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #23 sawitcher7 dedi: Zaten sonra satmak için almıyorum ki bende şu an PS 2 var kullanmıyorum kenarda duruyor ama PS 2 ile 3 arasında dağlar kadar fark var bence PS 3'te hala günümüzde oynanmaya devam eden bazı oyunları bile oynayabiliyoruz yeni çıkanlar hariç. Genişletmek için tıkla... xbox one önerisi geldi arkadaştan. Gayet iyi bir öneri. PS4 dengiymiş araştırdığımda ve fiyatı uygun. Ona bakabilirsiniz.
sawitcher7 dedi: Zaten sonra satmak için almıyorum ki bende şu an PS 2 var kullanmıyorum kenarda duruyor ama PS 2 ile 3 arasında dağlar kadar fark var bence PS 3'te hala günümüzde oynanmaya devam eden bazı oyunları bile oynayabiliyoruz yeni çıkanlar hariç. Genişletmek için tıkla... xbox one önerisi geldi arkadaştan. Gayet iyi bir öneri. PS4 dengiymiş araştırdığımda ve fiyatı uygun. Ona bakabilirsiniz.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #24 506827 dedi: Xbox One zor bulunabilen bir konsol maalesef. Genişletmek için tıkla... One S falan 5000 TL'ye satılıyor ikinci elden.
506827 dedi: Xbox One zor bulunabilen bir konsol maalesef. Genişletmek için tıkla... One S falan 5000 TL'ye satılıyor ikinci elden.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #25 sawitcher7 dedi: Xbox'ta baktım aslında ama PS daha çok seviyorum tercih meselesi yani performans açısından Xbox One daha iyi belki ama yine de PS 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... PS3 çok eski aldığına değmez sıkılıp kenara atabilirsin bir süre sonra.
sawitcher7 dedi: Xbox'ta baktım aslında ama PS daha çok seviyorum tercih meselesi yani performans açısından Xbox One daha iyi belki ama yine de PS 3 alacağım. Genişletmek için tıkla... PS3 çok eski aldığına değmez sıkılıp kenara atabilirsin bir süre sonra.
Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #26 Emülatör varken gereksiz.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #27 hudrikerem dedi: Xbox One önerisi geldi arkadaştan. Gayet iyi bir öneri. PS4 dengiymiş araştırdığımda ve fiyatı uygun. Ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim.
hudrikerem dedi: Xbox One önerisi geldi arkadaştan. Gayet iyi bir öneri. PS4 dengiymiş araştırdığımda ve fiyatı uygun. Ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #28 506827 dedi: Xbox One zor bulunabilen bir konsol maalesef. Genişletmek için tıkla... İllaki bulur bir yerden. sawitcher7 dedi: Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz ama Game Pass alırsın.
506827 dedi: Xbox One zor bulunabilen bir konsol maalesef. Genişletmek için tıkla... İllaki bulur bir yerden. sawitcher7 dedi: Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Kırılmaz ama Game Pass alırsın.
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 520 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #29 sawitcher7 dedi: Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Game Pass avantajınız var xbox'ta.
sawitcher7 dedi: Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Game Pass avantajınız var xbox'ta.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #30 Ygit323 dedi: Emülatör varken gereksiz. Genişletmek için tıkla... PC var zaten bende bayağı bir oyunum da var amacım tamamen nostalji eski futbol oyunları ve hikayeli oyunlar oynamak.
Ygit323 dedi: Emülatör varken gereksiz. Genişletmek için tıkla... PC var zaten bende bayağı bir oyunum da var amacım tamamen nostalji eski futbol oyunları ve hikayeli oyunlar oynamak.