5 506827 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 26 Aralık 2024 #31 sawitcher7 dedi: Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Söyle diyeyim küçük bir şehirde yaşıyorsanız PS3 almanız daha mantıklı olacaktır ama büyük bir şehirde yaşıyorsanız Xbox One almanız mantıklı olacaktır.
sawitcher7 dedi: Xbox'lar kırılabiliyor mu bilmiyorum PS de bir sürü oyun oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Söyle diyeyim küçük bir şehirde yaşıyorsanız PS3 almanız daha mantıklı olacaktır ama büyük bir şehirde yaşıyorsanız Xbox One almanız mantıklı olacaktır.
Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #32 sawitcher7 dedi: PC var zaten bende bayağı bir oyunum da var amacım tamamen nostalji eski futbol oyunları ve hikayeli oyunlar oynamak. Genişletmek için tıkla... Alınmaz ile gereksiz arasında fark var köşede dursun arada oynarım diye alınır.
sawitcher7 dedi: PC var zaten bende bayağı bir oyunum da var amacım tamamen nostalji eski futbol oyunları ve hikayeli oyunlar oynamak. Genişletmek için tıkla... Alınmaz ile gereksiz arasında fark var köşede dursun arada oynarım diye alınır.
S sawitcher7 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #33 hudrikerem dedi: Game Pass avantajınız var Xbox'ta. Genişletmek için tıkla... Kaganshady dedi: İllaki bulur bir yerden. Kırılmaz ama game Pass alırsın. Genişletmek için tıkla... Game Pass'teki çoğu oyunu daha önce Steam'den satın aldım zaten amacım günümüz oyunlarını oynamak değil eski oyunları oynamak. The Real Ferid dedi: Bana göre en iyi PS konsolu. Bir de kırarsanız daha da keyifli oyunlar oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kırık olarak almayı düşünüyorum direkt zaten çoğu kırık olarak satılıyor.
hudrikerem dedi: Game Pass avantajınız var Xbox'ta. Genişletmek için tıkla... Kaganshady dedi: İllaki bulur bir yerden. Kırılmaz ama game Pass alırsın. Genişletmek için tıkla... Game Pass'teki çoğu oyunu daha önce Steam'den satın aldım zaten amacım günümüz oyunlarını oynamak değil eski oyunları oynamak. The Real Ferid dedi: Bana göre en iyi PS konsolu. Bir de kırarsanız daha da keyifli oyunlar oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kırık olarak almayı düşünüyorum direkt zaten çoğu kırık olarak satılıyor.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #34 sawitcher7 dedi: Game Pass'teki çoğu oyunu daha önce Steam'den satın aldım zaten amacım günümüz oyunlarını oynamak değil eski oyunları oynamak. Genişletmek için tıkla... Ben alacağın konsol evdeki tek oyun aracı olacak diye bakmıştım ya emulatörle uğraşmak istemiyorsan alınır tabii. Bayağı exc var çünkü.
sawitcher7 dedi: Game Pass'teki çoğu oyunu daha önce Steam'den satın aldım zaten amacım günümüz oyunlarını oynamak değil eski oyunları oynamak. Genişletmek için tıkla... Ben alacağın konsol evdeki tek oyun aracı olacak diye bakmıştım ya emulatörle uğraşmak istemiyorsan alınır tabii. Bayağı exc var çünkü.
H hudrikerem Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 520 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #35 sawitcher7 dedi: Game Pass'teki çoğu oyunu daha önce Steam'den satın aldım zaten amacım günümüz oyunlarını oynamak değil eski oyunları oynamak. Kırık olarak almayı düşünüyorum direkt zaten çoğu kırık olarak satılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman almamanız için bir sebep kalmıyor hocam, alabilirsiniz tabii.
sawitcher7 dedi: Game Pass'teki çoğu oyunu daha önce Steam'den satın aldım zaten amacım günümüz oyunlarını oynamak değil eski oyunları oynamak. Kırık olarak almayı düşünüyorum direkt zaten çoğu kırık olarak satılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman almamanız için bir sebep kalmıyor hocam, alabilirsiniz tabii.