PS3 Alınır Mı?

Cern99

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
10 yaşındaki kardeşime doğum günü hediyesi almak istiyorum. Şuan piyasada 800TL'ye mevcut. Drone tarzı bir şey de almak istiyorum ama bir ay sonra kenarda toz tutacağına eminim. Daha çok zaman ayıracağı bir şey almak iyi olur gibi. PS4 alacak kadar bütçem yok. Sizce PS3 alsam mantıklı mı bu devirde bu fiyata? (Kardeşim futbol oyunları ile ilgilenir daha çok o nedenle Fifa 19 çıkacağı için güncellik konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum).

İkinci el PS4'ler cidden bütçemi aşıyor. 800TL aşırı yüksek bir para değil (günümüz şartlarında) 1-2 sene eğlendirse yeter. Xbox One demişsiniz ama onun da PS4'den geri kalır yanı yok. Acaba Xbox 360 mı demek istediniz?
Letgo'dan ucuza bulursam 2. el alacağım.

İkinci el PS4'ler cidden bütçemi aşıyor. 800TL aşırı yüksek bir para değil (günümüz şartlarında) 1-2 sene eğlendirse yeter. Xbox One demişsiniz ama onun da PS4'den geri kalır yanı yok. Acaba Xbox 360 mı demek istediniz?
Letgo'dan ucuza bulursam 2. el alacağım.
XBOX One 700-800 TL bandında bulunabiliyor. Geçen hafta 2-3 ilan görmüştüm. Fiyat bakımından PS4’ün rakibi XBOX One S’tir diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı