demirdrgn Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #21 leanbeefpatty dedi: Dostum şu an aşırı uykum var ama ben ne desem siz almıyorsunuz şu an. Kafanızda bir şey var ve onu sürdürüyorsunuz. Sanki benimle konuşmuyor da kendi dediğin her zaman doğru olduğunu anlatan biri gibi konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... PS3 10 küsür senelik bir cihaz ve alınması çok saçma. Düşük bütçeli birisi için bile...
leanbeefpatty dedi: Dostum şu an aşırı uykum var ama ben ne desem siz almıyorsunuz şu an. Kafanızda bir şey var ve onu sürdürüyorsunuz. Sanki benimle konuşmuyor da kendi dediğin her zaman doğru olduğunu anlatan biri gibi konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... PS3 10 küsür senelik bir cihaz ve alınması çok saçma. Düşük bütçeli birisi için bile...
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 19 Şubat 2021 #22 demirdrgn dedi: PS3 10 küsur senelik bir cihaz ve alınması çok saçma. Düşük bütçeli birisi için bile... Genişletmek için tıkla... Evet dostum çok haklısın. Hadi iyi geceler
demirdrgn dedi: PS3 10 küsur senelik bir cihaz ve alınması çok saçma. Düşük bütçeli birisi için bile... Genişletmek için tıkla... Evet dostum çok haklısın. Hadi iyi geceler