PS3 anasayfadaki oyunları açmıyor

Efe_Berk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PS3 4.89 hen önceden anasayfadaki oyunları açmamazlık yapmazdı multiman ı açmıyordu webman vardı fazla dert olmadı. Dün GTA 5 oynuyorum soygun görevini yapacağım neredeyse bitirdim sağ üstte çıktı CPU 84 rsx 68 diye kapandı lan delireceğim 3 kere falan denedim yine bitiremedim dedim fan kontrol uygulaması indireyim Control fan Utility'i yükledim bu da açılmıyor siyah ekranda kalıyor YouTube falan açılıyor multiman fan Control anasayfadaki 1 2 oyun açılmıyor. Yardım edebilecek varsa yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@393060 yardımcı olacaktır size.

10 dakika içinde bakmaya çalışacağım şu an isim var da.

Hocam ilk önce PlayStation'u OFW yani Official Firmware'ye güncelle.
''PS3 Güncelleme dosyasını indir''e bas ve indirme işlemi başlayacak.
USB lazım boyutu önemli değil FAT32 formatında olmalıdır. USB'nin içine PS3 adında ilk klasörü oluştur PS3 klasörüne gir UPDATE adında klasör oluştur ve güncelleme dosyasını UPDATE klasörüne at.
PlayStation'a geçelim Sistem Güncelleme'ye gir ve Depolama Alanından Güncelleme ye gir ve Güncelleme işlemini tamamla.(İşlem sonucu hiçbir oyunun, save dosyan vb. hiçbirşey zarar görmeyecek silinmeyecek.)
Güncelleme tamamlanınca PC'ne geç ve bu linkteki:
Güncelleme dosyasını USB'nin içindeki UPDATE klasörüne at ve tekrar PlayStation'a geç ve Sistem güncelleme yap. Sonra sadece HEN'i tekrar kur ve giremediğim dediğin şeylere girmeyi dene.

Son düzenleme:
10 dakika içinde bakmaya çalışacağım şu an isim var da.

Hocam ilk önce PlayStation'u ofw yani official Firmware'ye güncelle.
"PS3 güncelleme dosyasını indir"e bas ve indirme işlemi başlayacak.
USB lazım boyutu önemli değil FAT32 formatında olmalıdır. USB'nin içine PS3 adında ilk klasörü oluştur PS3 klasörüne gir Update adında klasör oluştur ve güncelleme dosyasını Update klasörüne at.
PlayStation'a geçelim sistem güncelleme'ye gir ve depolama alanından güncelleme ye gir ve güncelleme işlemini tamamla.(işlem sonucu hiçbir oyunun, Save dosyan vb. hiçbir şey zarar görmeyecek silinmeyecek.)
Güncelleme tamamlanınca PC'ne geç ve bu linkteki:
Güncelleme dosyasını USB'nin içindeki Update klasörüne at ve tekrar PlayStation'a geç ve sistem güncelleme yap. Sonra sadece Hen'i tekrar kur ve giremediğim dediğin şeylere girmeyi dene.

Tamamdır hocam deneyeceğim şu an işim var.

@393060 yardımcı olacaktır size.

Eyvallah etiketlediğin için.

Oyunları tekrar kurma şansın var mı?
Hatta oyunları pkg olarak mı kurdun multiman ile mi?

Çok fazla oyun var tekrar kurma şansım yok bazıları pkg bazıları direk dosyasını Games'in içine attım multimanla.

Oyunları tekrar kurma şansın var mı?
Hatta oyunları pkg olarak mı kurdun multiman ile mi?

Ama sorun pkg bir uygulama 2 oyun ana sayfada açılmıyor.
4 oyunmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı