PS3 anasayfadaki oyunları açmıyor

Hocam pkg olarak yani ana menüdeki oyuınları MultiMAN ile GAMES klasörüne taşıyabilirmisin ?
Yani yapacağın şey MultiMAN'a gir Menünün en başına gel yani PS3'un HEN'li olduğuna göre mmCM yazar mmCM sekmesine gel ve Dosya Yöneticisine gir karşına bir işletim sisteminin masaüstü gelicek oradan mmCM'ye tıkla. Açılan pencerede en üsteki .. klasörüne ve bir defa daha tıklaman gerekli .. klasörüne. Bu klasör seni ana menüde kurulu olan oyunların dosya konumuna getirecek. Oyunları oradan kopyala ve GAMES klasörüne kopyala ve oyunları ana menüden sil daha sonra MultiMAN ve ya WebMAN ile oyunlara girmeyi dene.

Ayrıca hocam PlayStation'ununda ısınma sorunuda var gibi gözüküyor bu rehberi uygulamanı öneririm.

Son düzenleme:
Hocam pkg olarak yani ana menüdeki oyuınları multiman ile Games klasörüne taşıyabilir misin?
Yani yapacağın şey Multiman'a gir menünün en başına gel yani PS3'un Hen'li olduğuna göre mmcm yazar mmcm sekmesine gel ve dosya yöneticisine gir karşına bir işletim sisteminin masaüstü gelecek oradan Mmcm'ye tıkla. Açılan pencerede en üsteki. Klasörüne ve bir defa daha tıklaman gerekli. Klasörüne. Bu klasör seni ana menüde kurulu olan oyunların dosya konumuna getirecek. Oyunları oradan kopyala ve Games klasörüne kopyala ve oyunları ana menüden sil daha sonra multiman veya webman ile oyunlara girmeyi dene.

Ayrıca hocam PlayStation'ununda ısınma sorunuda var gibi gözüküyor bu rehberi uygulamanı öneririm.

Tamamdır hocam deneyeceğim PS3 ümde ısınma sorunu var doğru kendim açıp temizledim termal macununu yeniledim fakat hâlâ ısınıyor 84 derece oluyor 1. uyarıda kapanmıyor 2. uyarıda 10 saniye sonra kapanıyor.

Tamamdır hocam deneyeceğim PS3 ümde ısınma sorunu var doğru kendim açıp temizledim termal macununu yeniledim fakat hâlâ ısınıyor 84 derece oluyor 1. uyarıda kapanmıyor 2. uyarıda 10 saniye sonra kapanıyor.

Hocam sana önerdiğim o rehberdeki ayarları yaparsan makinenin ömrüne ömür katmış olursun fan sesi olacak elbet ama ömrüne ömür katmış olacaksın. PS3 için 60 derecenin yukarısı tehlikeli o yüzden kesinlikle yapmanı öneririm o rehberdeki ayarları.

Hocam sana önerdiğim o rehberdeki ayarları yaparsan makinenin ömrüne ömür katmış olursun fan sesi olacak elbet ama ömrüne ömür katmış olacaksın. PS3 için 60 derecenin yukarısı tehlikeli o yüzden kesinlikle yapmanı öneririm o rehberdeki ayarları.

Hocam şimdi oyunlatı Games'in içine attım oyunlar gözüküyor ama uygulama gözükmüyor.
Webman ayarını ben el ile yaptım %80 de oynarken yan odaya kurup oynuyorum ama webman fanı Max gücünde çalıştırmıyor o yüzden fan Control'ü yükledim fakat açılmıyor. Başka bir fan kontrol uygulaması varsa onu yükleyeyim.

Bakın hatta şu anda 20 dakikadır boşta 74 derece işlemci.

Bakın fan%80 de.

Dosya Ekleri

• 16587247979291113464649105843404.jpg
    16587247979291113464649105843404.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 16587250758851366238190865332518.jpg
    16587250758851366238190865332518.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Hocam şimdi oyunlatı Games'in içine attım oyunlar gözüküyor ama uygulama gözükmüyor.
Webman ayarını ben el ile yaptım %80 de oynarken yan odaya kurup oynuyorum ama webman fanı Max gücünde çalıştırmıyor o yüzden fan Control'ü yükledim fakat açılmıyor. Başka bir fan kontrol uygulaması varsa onu yükleyeyim.

Bakın hatta şu anda 20 dakikadır boşta 74 derece işlemci.

Bakın fan%80 de.
Hocam o fan ayarını benim rehberimdeki yapmanı halanda öneriyorum sen o fanı %80'e aldigin için sürekli donma takılma yaşarsın uygulamalara girerken o yüzden ayrıca hocam nasıl bir temizlik yaptıysan PlayStation'un soğuması gerekirken daha çok ısınıyor. PlayStation'un kırmızı ışık hatasına her an düşebilir ve ya isi sensörleriyle alakalı bir sorun vardır.

Hocam o fan ayarını benim rehberimdeki yapmanı halanda öneriyorum sen o fanı %80'e aldığın için sürekli donma takılma yaşarsın uygulamalara girerken o yüzden ayrıca hocam nasıl bir temizlik yaptıysan PlayStation'un soğuması gerekirken daha çok ısınıyor. PlayStation'un kırmızı ışık hatasına her an düşebilir veya isi sensörleriyle alakalı bir sorun vardır.

Temizlik yapmadan önce 79 dereceye çıkıyordu enazından biraz indirdim babam karne hediyesi olarak aldığı için bana da göstermeden ucuzunu almış anakartın etrafında metal bir tabaka var ya onun bazı yerlerinde yanık izi var ankarttan da kablo çekmişler anakartın altına sizin dediğiniz ayarıda yaparım ısı sensörü nerede acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı