PS3 bu zamanda alınır mı?

kaancugu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Babam lise sınavında istediğim okulu (taban puanı 483) kazanırsam 1000 Euro'luk PC alacağını söyledi. Ya da dedi ki istersen sömestr'da 5000 TL'lik PC alayım dedi. Ben de o okulu kazanırım dedim. Sömestr'a kadar fikrini değiştirebilirsin dedi. 1000 Euro'luk PC'yi seçersen sınava kadar da (1, 5 yıl) PS3 alırım dedi. Yani sizce bu zamanda PS3 alsam 1, 5 yıl civarı kullanabilir miyim? Ayrıca sizce 1000 Euro'luk PC + PS3 mü iyi 1, 5 yıl sonrası için yoksa 3-4 ay sonra 5000 TL'lik PC mi? İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar. Babam lise sınavında istediğim okulu (taban puanı 483) kazanırsam 1000 Euro'luk PC alacağını söyledi. Ya da dedi ki istersen sömestr'da 5000 TL'lik PC alayım dedi. Ben de o okulu kazanırım dedim. Sömestr'a kadar fikrini değiştirebilirsin dedi. 1000 Euro'luk PC'yi seçersen sınava kadar da (1, 5 yıl) PS3 alırım dedi. Yani sizce bu zamanda PS3 alsam 1, 5 yıl civarı kullanabilir miyim? Ayrıca sizce 1000 Euro'luk PC + PS3 mü iyi 1, 5 yıl sonrası için yoksa 3-4 ay sonra 5000 TL'lik PC mi? İyi forumlar.

1000 Euro'luk PC'yi tavsiye ederim ama kazanabileceğine emin misin o okulu 3 yanlış yapsan o okul gider.

Bence sınava çalış 1000 Euro'luk al.

Sana katılıyorum sınava çalışsın bilgisayarı alırsa dersleri salmaya başlar yavaşdan güncel oyunlar zevkli gelir ama PlayStation 3 alırsa 1 saat belki 2 saat en fazla takılıp sıkılır ve ders çalışır hem geleceği için hem de 1000 Euro'luk PC için daha iyi olur :)

Önemli olan yüzdelik dilim puana göre iş yaparsan pişman olursun son sınavda 480 le almışsa yuzde 1'in altında olmasi gerek bir tanıdığım 420 puanla %5 girdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı