PS3 Cobra Ode varken internete girmek

Alesilba

Hectopat
Daha fazla  
Benim PS3ü'm var. Ama onda internete bağlanmak istiyorum. Cobra odeli olduğu için sıkıntı çıkarır dediler. Fortnite indirmek istiyorum. Tam oluyor mu bilmiyorum. Birkaç video gördüm ama o konuda da yardımcı olursanız yani Cobra Ode varken nasıl internete girerim?

Benim PS3ü'm var. Ama onda internete bağlanmak istiyorum. Cobra odeli olduğu için sıkıntı çıkarır dediler. Fortnite indirmek istiyorum. Tam oluyor mu bilmiyorum. Birkaç video gördüm ama o konuda da yardımcı olursanız yani Cobra Ode varken nasıl internete girerim?
İnternete girsen bile o şekilde PS sistemine oyun yükleyemezsin ek bilgi olarak; fortnite PS3'e yok.

O oyun PS3'e cikmadi. Cok dikkatli olarak: Evet, internete baglayabilirsin. Ama guncelleme var ekrani gelir. Sen oyun guncellemesi zannedersin. X'e basarsin. Bide iptal edilmiyor. Makinayi fisten cekmek zorundasin. Bosa ugras. Bence hic baglamayin makinayi internete.

Yada siz yapmazsiniz kardesiniz yapar falan. Aksiyona gerek yok.

O oyun PS3'e cikmadi. Cok dikkatli olarak: Evet, internete baglayabilirsin. Ama guncelleme var ekrani gelir. Sen oyun guncellemesi zannedersin. X'e basarsin. Bide iptal edilmiyor. Makinayi fisten cekmek zorundasin. Bosa ugras. Bence hic baglamayin makinayi internete.

Yada siz yapmazsiniz kardesiniz yapar falan. Aksiyona gerek yok.
Yanlış bilgi vermeyin. Menü üzerinden otomatik güncellemeleri kapatırsa güncelleme sormaz.

Yanlış bilgi vermeyin. Menü üzerinden otomatik güncellemeleri kapatırsa güncelleme sormaz.

Asil siz yanlis bilgi vermeyin. Zaten otomatik guncelleme PSN+ istiyor. Zaten otomatik olarak kapali. Kapali olan sey kapatilmasi da...

Asil siz yanlis bilgi vermeyin. Zaten otomatik guncelleme PSN+ istiyor. Zaten otomatik olarak kapali. Kapali olan sey kapatilmasi da...
Yanlış bilgi vermiyorum, ayarlar kısmından oto güncellemesi kapatırsan internete girebilir. Bunu ben denedim. Bunu ben denedim ayrıca cihaz'ın fişini çekmek çok mu mantıklı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı