PS3 de PS1 oyunları oynanır mı?

timur

Hectopat
Daha fazla  
herkese selam
forumu inceledim ama bu konu daha öne açılmamış galiba veya gözümden kaçmış olabilir eğer açılmışsa beni yönlendirebilirseniz sevinirim.
arkadaşlarla PS1 nostaljisi yapmak istiyoruz elimizde PS3 var, oynamayı düşündüğümüz oyunlar resident evil 2-3, gran tourismo 2, twisted metal 2, wining eleven ve benzeri oyunlar. bu oyunları nette bir kaç sitede bulduk bilgisayara indirip cd ye yazıp PS3 de oynamayı düşünüyoruz yapılabilir mi sıkıntı çıkarmı çıkarsa nasıl üstesinden gellebiliriz ve tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum herkese şimdiden teşekkürler.

PS3'te oynaman sıkıntı olabilir ama ePSXe adlı emülatörü PC'nize indirip çok rahat oynayabilirsiniz. Ben PS1 oyunlarını hala oynuyorum ve emulatörle çok rahat oluyor yani bi daha diske yazıp PS3'te oynamanıza gerek yok.

Saydıklarınız arasında sadece winnig eleven hakkında bilgim yok, diğerleri PSN Store'da çok ucuz fiyata var, indirip oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı