PS3 emülatöründe Logitech F310 kullanılır mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar. PS3 alma hevesim var. PS4'e param yetmiyor şu an pek. Alıp monitör arkasına koyup işten geldiğimde kafa dağıtmak için oynamayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım. 24 inc 1080p IPS monitörüm var faakat bunu yapmadan önce PS3 emülatörü kurup oyun bilgisayarımda test etmek istiyorum. Hoşuma gidecek mi diye. Elimde kol olarak F310 mevcut. Bu kol emülatörde çalışır mı?:)

Hocam peki bu emulatörü hiç kullandınız mı? Nasıldır kullanışlı mı PS3 gibi kullanabilir miyim?

PSX, PS2 ve PS3 emulatorlerini kullandım hocam. Güçlü bir sistem istiyor ve gayet kullanışlı, alışınca PS3 almaktan vazgeçme ihtimalin bile var ama her oyun yok tek kötü yanı bu.

PSX, PS2 ve PS3 emulatorlerini kullandım hocam. Güçlü bir sistem istiyor ve gayet kullanışlı, alışınca PS3 almaktan vazgeçme ihtimalin bile var ama her oyun yok tek kötü yanı bu.
Anladım hocam, RTX 3070 ve R5 3600, 8 GB ram ile kullanacağım. PS2 ve 1 daha önce kullandım ama PS3 sahibi hiç olmadım. PS3 alırım diye hatta bir kaç elimde oyun bile var orjinal CD li. Benim masaüstü kasada bu CD leri okuyucu ile emülatörde çalıştırabilirmiyim acaba ? Sanırım Blueray okuyucu lazım gibi geliyor bende LG slim DVD kouyucu var. UDB ile çalışıyor.

Bence hayır. Güçlü bir sistem istiyor ve her oyunu mükemmel çalıştırmıyor.
Anladım hocam onları denerim artık, bende 3070 le r5 3600 var. Belki yeter gibi geliyor. Pc den oyun oynamıyorum pek artık işten geç geldiğimden dolayı. O yüzden ps3 alayım diyorum kendime.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı