Çözüldü PS3 Emülator Uncharted Nathan Drake Collection nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RSPC3'ü kurdum. Fakat oyunu kuramadım. Bunun satın alırsam kurabilir miyim?
1724943410596.png

Çözüm
Romsfun veya Romspure sitesinden oyunun romunu indirebilirsin. Buradan alırsan PS3 emülatöründe oynayamazsın. PS Store'dan aldığın oyunlar sadece konsol için geçerli.
Kaspersky uyarı verdi.
Tamamdır şimdi oldu.

Arkadaşın tavsiye ettiği siteler yerine NoPayStation kullanabilirsin, arayüzü daha basittir.
Teşekkür ederim.

Gerek yok, sadece rom'u indiriyorsun sonrasında İSO olarak açıyorsun, emülatöre ekliyorsun.

1. oyun stabil hale geldi, İ5 12. nesil işlemci ile sabit 60 FPS aldım çoğu yerde. 2. ve 3. oyunu Lossless Scaling kullanarak oynayabilir.
Son bir şey soracağım. GoW Ghost Of Sparta ROM'unu kurdum. Klasör açmam falan gerekiyor mu? Boot Game diyince gözükmüyor.

@NormalVatandas PS3 oyunlarının 2 hâli var. İkisinin de emülatöre nasıl atılacağını görmek için aşağıdaki videoya bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer indirdiğin dosya direkt ROM olarak geldiyse ROM'un içini açabilecek bir uygulamaya ihtiyacın var. ROM'un içini açıp içinden çıkan PS3GAME, PS3UPDATE klasörlerini çıkarman lazım.

@NormalVatandas PS3 oyunlarının 2 hâli var. İkisinin de emülatöre nasıl atılacağını görmek için aşağıdaki videoya bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer indirdiğin dosya direkt ROM olarak geldiyse ROM'un içini açabilecek bir uygulamaya ihtiyacın var. ROM'un içini açıp içinden çıkan PS3GAME, PS3UPDATE klasörlerini çıkarman lazım.

DVD sembolü var üzerinde.
1724944556476.png

Sanırım videoda benim yapmam gereken ikinci yaptım ama olmadı.
Oynayacağınız oyunun emülatörle olan uyumluluğunu kontrol etmeyi unutmayın.

Eki Görüntüle 2297251

Ingame diyor mesela, sabit 30 FPS bile alamayabilirsin. Hatta oyun, bitirmeye uygun bile olmayabilir.
Gameplay videolarına baktım Drake's Fortune oynanabilir gözüküyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı