Çözüldü PS3 Emülator Uncharted Nathan Drake Collection nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RSPC3'ü kurdum. Fakat oyunu kuramadım. Bunun satın alırsam kurabilir miyim?
1724943410596.png

Çözüm
Romsfun veya Romspure sitesinden oyunun romunu indirebilirsin. Buradan alırsan PS3 emülatöründe oynayamazsın. PS Store'dan aldığın oyunlar sadece konsol için geçerli.
RPCS3 uygulamasına sürükleyip atıyorsun; oyunu bir kez çalıştırdıktan sonra yüklediğin PKG dosyasını silebilirsin, RPCS3 oyun dosyalarını kendi içinde kopyalıyor zaten.
Hocam Ghost Of Sparta'dan önce Drake's Fortune kurmak istedim. Atılan videodaki adımı uyguladım. PPU kurulumunu yaptı 20 dakikada. yeniledim hala oyun gözükmüyor.

Hocam Ghost Of Sparta'dan önce Drake's Fortune kurmak istedim. Atılan videodaki adımı uyguladım. PPU kurulumunu yaptı 20 dakikada. yeniledim hala oyun gözükmüyor.
1724973454659.png

Eki Görüntüle 2297691
Rar dosyasının içinden çıkarmanız lazım hocam oyun dosyalarını. Rar dosyası içindeyken tanımaması normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı