PS3 GTA V için yeterli mi?

Deepsoul27

Centipat
Merhaba, ben maddi durumlardan dolayı son zamanlarda PS3 yenilenmiş 500GB'lık almayı düşünüyorum. İçinde 37 tane oyun var. Oyunların arasında GTA 5 FIFA19 ve PES 2018 var videolara baktım ama emin olamadım. Sizce FIFA 19 ve PES 2018 oynarken kasar mı? Benim için en önemlisi de sizce GTA 5 kasar mı? Ve rahatça oynayabilir miyim?

Merhaba, ben maddi durumlardan dolayı son zamanlarda PS3 yenilenmiş 500GB'lık almayı düşünüyorum. İçinde 37 tane oyun var. Oyunların arasında GTA 5 FIFA19 ve PES 2018 var videolara baktım ama emin olamadım. Sizce FIFA 19 ve PES 2018 oynarken kasar mı? Benim için en önemlisi de sizce GTA 5 kasar mı? Ve rahatça oynayabilir miyim?

Bak arkadaşım şöyle anlatayım, bunları şirketler/firmalar oyun oynamak için yapıyor, adı üstün de "Oyun konsolu" oyun oynamak için var, kasma gibi durumlar söz konusu bile olamaz bu konsollar da ve bir oyun kasarsa konsolu yapan şirket/firma tamam bu konsol bitti deyip bir üst modele PS4'e geçer, adı üstün de "Oyun konsolu" bunlar kasmadan oyun oynamaz için üretilen şeyler, ama yeni oyunları önceden çıkmış oyun konsolların da yapmaya çalışırlarsa kasabilir veya düşük FPS olabilir.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı