PS3 güncelleme sonrası multiMAN'e nasıl girilir?

veyt

Hectopat
Daha fazla  
Kırık bir PS3'üm vardı. 4.81 ferrox. multiMAN kuruluydu içinde oyunlarım vardı onları sildim. multiMAN dışına 3 oyun yüklettim oynanabiliyor. Sonra PS3 son sürüme güncelledim. Ferrox yazısı gitti yerini PlayStation logosu aldı. Oyun verileri yardımcı kayıt verileri falan hala aktif durumda ve 3 oyunda çalışıyor. Ben bu konsola kendim just dance 4, FIFA 19 ve PES 2018 kurmak istiyorum. Nasıl yaparım baştan sona kolay bir şekilde anlatım yapabilecek var mıdır? Flash bellek ile aktaracağım 128 GB. Ek olarak MultiMAN'ı kullanmıyorum ama multimana girerken 80010017 hatası alıyorum girmiyor. Kuracağım oyunlarda dışta kalsın istiyorum. MultiMAN'ı silsem bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, konsolunuzu güncellemeniz PS3'ün korsan oyun oynamak için gereken yamasını devre dışı bırakır çünkü sadece belirli bir versiyonda çalışır MultiMAN. Tekrardan jailbreak işlemini yaparak oyunlarınıza girebilirsiniz.

Multiman kullanmayacağım belirttim. Önceden yüklettiğim oyunlar çalışıyor. Üstelik Oyun verileri yardımcı kayıt verileri falan hala aktif durumda. Hala kırık olduğunu düşünüyorum.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

multiMAN kullanmayacağım belirttim. Önceden yüklettiğim oyunlar çalışıyor. Üstelik Oyun verileri yardımcı kayıt verileri falan hala aktif durumda. Hala kırık olduğunu düşünüyorum.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Anladım hocam, sanırım sistem dosyaları karışmış biraz. İnternette derin bir araştırmaya girmeniz gerekecek galiba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı