PS3 hen logosu gözükmüyor

Güzel videodaki adımları teker teker yaparsanız kusursuz kurulum yapmış olursunuz.

Hocam videodaki adımları uyguladım. MultiMAN'i kurdum. WebMAN'i kurmadım.

Oyunlara girerken heni aktif etmek gerekir mi?

Oyunlara girerken heni aktif etmek gerekir mi?

Ayrıca şimdi thanos storu indireyim mi?

Hocam MultiMAN'i kurdum ama ekrana yeni multiMAN gelmedi. Eskisi duruyor. Eskisine girsem bir sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz girebilirsiniz. He bazen oyunlara girdiğiniz de siyah ekranda kalıp açılmayabilir öyle olunca fişten çekip yeniden acmaniz gerekir PS'yi ve sistem depolama alanını geri yükle demeniz lazım açarken soru soracak. Eger yapmak istemezsin heni açmadan önce PS Store'dan indirdiğiniz bir oyuna girip ya da YouTube'a gir çık yaparakta çözebilirsiniz. Not: Nadiren olur siyah ekran hatası.

Sıkıntı olmaz girebilirsiniz. He bazen oyunlara girdiğiniz de siyah ekranda kalıp açılmayabilir öyle olunca fişten çekip yeniden acmaniz gerekir PS'yi ve sistem depolama alanını geri yükle demeniz lazım açarken soru soracak. Eger yapmak istemezsin heni açmadan önce PS Store'dan indirdiğiniz bir oyuna girip ya da YouTube'a gir çık yaparakta çözebilirsiniz. Not: Nadiren olur siyah ekran hatası.

Hocam thanos storu kurdum. Lisanslari vsde kurdum uzun sürdü. Bu thanos stordan temalari ayarlayabiliyor muyuz?

Hocam usbden oyun atıp oynayabiliyor muyum?Bazı oyunları tr altyazılı oynamak istiyorum ama thanos storeda yok galiba tr altyazılı oyunlar.

Ayrıca hocam oyunlarda EU ve us arasındaki fark nedir?

Son düzenleme:
Hocam thanos storu kurdum. Lisanslari vsde kurdum uzun sürdü. Bu thanos stordan temalari ayarlayabiliyor muyuz?

Hocam USB'den oyun atıp oynayabiliyor muyum? Bazı oyunları TR alt yazılı oynamak istiyorum ama thanos Store'da yok galiba TR alt yazılı oyunlar.

Ayrıca hocam oyunlarda EU ve us arasındaki fark nedir?

Temalar var mı çok bilmiyorum. pkgi Store da vardı galiba bir bakarsınız. Thanos da TR alt yazılı oyunlar yoktur. Global bir mağazadır. Eğer bir oyunda Türkçe alt yazı ya da dublaj secenegi varsa EU indirmeniz lazım yani Avrupa. Türkçe dil desteği olan oyunlar Avrupa versiyon dadır. Oyun da Türkçe destek yoksa USA da indirebilirsiniz.
USB den oyun atabilirsiniz. Thanos ve pkgi mağazaları sorun yaratmaz. İstediğinizi yapabilirsiniz.

PS3'e oyun mağazası kurduktan sonra hen logosu gözükmemeye başladı. Oyunlarda problem yaşamıyorum. Ama hen logosu kayboldu. MultiMAN girerken hata alıyorum büyük ihtimalle Hen'i aktif etmediğim için. Ama ortada aktif edebileceğim bir hen yok.

Ayrıca Package Manager gözükmüyor.
Hocam eğer mağazayı illa kullanayım diyorsanız bazı mağazalarda böyle oluyor. Kullanmaya devam edecekseniz çözümü ps tools indirin ve onu kurun onun içinden heni aktif edin YouTube den bulabilirsiniz dosyayı.

Temalar var mı çok bilmiyorum. Pkgi Store da vardı galiba bir bakarsınız. Thanos da TR alt yazılı oyunlar yoktur. Global bir mağazadır. Eğer bir oyunda Türkçe alt yazı ya da dublaj secenegi varsa EU indirmeniz lazım yani Avrupa. Türkçe dil desteği olan oyunlar Avrupa versiyon dadır. Oyun da Türkçe destek yoksa USA da indirebilirsiniz.
USB'den oyun atabilirsiniz. Thanos ve pkgi mağazaları sorun yaratmaz. İstediğinizi yapabilirsiniz.

Hocam siz geçen bunu atmıştınız.
Buraya oyunların yamalı halleri gelmeye devam edecek mi?

CoD serisi, Alien: Isolation, Watch Dogs bunların tr yamalı halleri var midir hocam? O linkte bulamadım.

CoD serisi, Alien: Isolation, Watch Dogs bunların TR yamalı halleri var midir hocam? O linkte bulamadım.

BF4.

Son düzenleme:

CoD serisi, Alien: Isolation, Watch Dogs bunların TR yamalı halleri var midir hocam? O linkte bulamadım.

BF4.

Hepsi yoktur dediğim gibi. Onların da intden araştırarak bulabilirsiniz. Bende 45GB uncherted 3 kuruyorum bakalım multimana ISO şekilde inşallah olur.

Hepsi yoktur dediğim gibi. Onların da intden araştırarak bulabilirsiniz. Bende 45GB uncherted 3 kuruyorum bakalım multimana ISO şekilde inşallah olur.

Hocam bilgisayara crack oyun indirir gibi mi yapacağız? Yani ZIP olarak indireceğiz sonrasında klasöre ayıkla yapıp. USB'ye mi atacağız? Bu her oyun için geçerli mi?

Hocam attığım linkten Battlefield bad Company TR yamasını PC'ye indirdim. Ancak oyunun kendisini thanos Store'dan mı indireyim? Sonrasında yamayı PS3'ün içine kurabilir miyim? Yoksa PC'ye oyunu indirip yamayı da içine atıp PS3'e öyle mi indirmeliyim?

Hocam şu videodaki gibi yapacağım. Çok kolay geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce thanos Store'dan ırısman indirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı