PS3 kırdırmalı mıyım?

Kırdır derken Multiman yükleyecekse kabul edilebilir. Ama ben kirdirmama taraftarıyım. Sebebini şöyle açıklamak istiyorum:

8 tane babalar gibi oyunum var. Bunlar God of War 3, Uncharted 3, GTA 4, GTA 5, Just Cause 2, Gran Turismo 5, Black ops 1 ve 2.

Ben bu oyunları döndüre döndüre oynarım. Zaten GTA Online oynuyorum.

Ve bu oyunlara en fazla 20 lira verdim oyun başı. Mesela Black Ops'lari kardeşim/kuzenlerle oynarız. O oyunun hikayesi bitse bile zombi modu ile gider. GTA 5 de. Sadece God of War ve Uncharted hariç. Onlara ilan açsam en fazla 2 güne satarım, yeni oyun alırım.

Birde online meselesi.

Eğer "Kirdirmak" demen: Multiman yüklemek demek ise, kesinlikle ban yeme ihtimalin var. Ama oyun kopyalama işleminde ban riski yok. Ama kafeler, daha sonra tekrar gel diye bilerek Multiman kurmayip, Multiman kurulabilir cihazlara oyun kopyalama işi yapıp hem kırılmasını zorlaştırıyor, hem de seni yolunacak kaz görüyor.

Ben olsam kırdırırdım. Ama PS3'ü satıp ikinci el XBOX One S alıp onun gamepass'ini kullanmak çok daha mantıklı bir hareket olur. Hem yeni nesil oyunları da oynayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı