PS3'üm var, kırmayı düşünüyorum. Kırdığımda Netflix YouTube gibi uygulamlara girebilir miyim veya PSN'ye girebilir miyim? Bir de CD'li Minecraft, PES oyunlarım var, bunları da kullanabilir miyim Minecraft'ın Online'ı gibi?
YouTube ve Netflix'e sorunsuz girersin,ama Minecraft'ın çevrimiçi modunu oynamak için PSN'ye erişmeniz gerekir.PSN'ye ise resmi olarak erişemezsiniz.PS3'üm var, kırmayı düşünüyorum. Kırdığımda Netflix YouTube gibi uygulamlara girebilir miyim veya PSN'ye girebilir miyim? Bir de CD'li Minecraft, PES oyunlarım var, bunları da kullanabilir miyim Minecraft'ın Online'ı gibi?
YouTube ve Netflix'e sorunsuz girersin, ama Minecraft'ın çevrimiçi modunu oynamak için PSN'ye erişmeniz gerekir.
Kırılınca yazılımlarla çevrimdışı olarak erişebilirsin.PSN'ye giriş yapamaz mıyım kırılınca.
YaparsınızPSN'ye giriş yapamaz mıyım kırılınca.
Netflix, YouTube gibi uygulamalara her halükarda erişebilirsiniz. PSN'ye konsol ister kırık ister orjinal olsun yine her halükarda erişebilirsiniz tek şart yazılım sürümünün en yeni çıkan versiyon olması. Minecraft'ın Online'ına girip oynayabilirsiniz, ister CD ister dijital olsun fark etmez. Kısacası konsolu kırmanın hiçbir eksi yanı yok bütün hizmetler orjinalde olduğu gibi çalışıyor bunun sebebi de her yeni yazılım sürümünün anında kırılmasıdır.PS3'üm var, kırmayı düşünüyorum. Kırdığımda Netflix YouTube gibi uygulamlara girebilir miyim veya PSN'ye girebilir miyim? Bir de CD'li Minecraft, PES oyunlarım var, bunları da kullanabilir miyim Minecraft'ın Online'ı gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.