PS3 kolu hareket sensörü çalışmıyor

Buğra Akıllı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Selamünaleyküm. Hani oyunlarda kolu yukarı aşağı sallama olur ya, Beyond Two Souls ve Detroit gibi oyunlarda ben sallıyorum sallıyorum ama hiçbir şekilde etki etmiyor. Hareketi doğru yapıyorum, bundan eminim. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçini açıp baktınız mı? Belki de sadece basit bir kablo kopmuştur, eğer kopuk kablo varsa kendiniz lehimleyebilirsiniz. Bir kopuk göremezseniz gamepadi geri kapatıp bir PlayStation Cafe'ye götürebilirsiniz. Çoğunlukla PS Cafe sahipleri ya da çalışanları tamir edebiliyorlar.

İçini açıp baktınız mı? Belki de sadece basit bir kablo kopmuştur, eğer kopuk kablo varsa kendiniz lehimleyebilirsiniz. Bir kopuk göremezseniz gamepadi geri kapatıp bir PlayStation Cafe'ye götürebilirsiniz. Çoğunlukla PS Cafe sahipleri ya da çalışanları tamir edebiliyorlar.
Yok hocam kumandaya herhangi bir müdahale de bulunmadım en iyisi bir tamirciye götürmek olacaktır :)

Çok teşekkürler ama yıllık deluxe paketi alıp (460 TL) bir sürü oyununuz olur kaliteli. Bilginiz olsun.
Hocam süper miş ama daha sonra zamlanma gibi bir durumla karşı karşıya kalırsam diye bi düşünmedim değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı