PS3 kolu ile FC 25 oynanabilir mi?

Baya uğraştırıcı olur. F310 ya da 710 daha mantıklı olur pc den oynamak için. İkisi de idare eder.
F310 kolu oynatırmı yada çakma ps4 kolu alıcam ama ps3 orjinal

Baya uğraştırıcı olur. F310 ya da 710 daha mantıklı olur pc den oynamak için. İkisi de idare eder.
Ben bu bağlama olayı nasıl anlamadım kabloyu bilgisayar a takınca direkt olmuyo mu

Son düzenleme:
F310 kolu oynatır mı ya da çakma PS4 kolu alacağım ama PS3 orijinal.

Ben bu bağlama olayı nasıl anlamadım kabloyu bilgisayar a takınca direkt olmuyor mu?

F310 var bende, çakma PS 4 kollarında ölü noktalar fazla olup pek uzun ömürlü olmuyorlarmış onun yerine F310 tavsiye ederim kablolu olsa bile iş görüyor. Orijinal DS 4 ile pc de oynamak için bir program vardı. PS 3 kolu içinde öyle bir program var mı bilmiyorum.

F310 var bende, çakma PS 4 kollarında ölü noktalar fazla olup pek uzun ömürlü olmuyorlarmış onun yerine F310 tavsiye ederim kablolu olsa bile iş görüyor. Orijinal DS 4 ile pc de oynamak için bir program vardı. PS 3 kolu içinde öyle bir program var mı bilmiyorum.
Ben bu bağlama olayı nasıl anlamadım f310 alsam oyundan mı bağlayacam

PS3 kolu ile FC25 oynayabilirsin. SCP diye bir program ile oluyordu. Kurulumu vs. hatırlamıyorum şuan ama çok uğraştırıcı değildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı