MSİ AERO GT 1030
Decapat
Arkadaşlar replika bir PS3 kolu aldım. Bunu laptopuma nasıl kablosuz bağlayabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar replika bir PS3 kolu aldım. Bunu laptopuma nasıl kablosuz bağlayabilirim?
YouTube da bynorate diye bir adam var bende bilmiyordum ondan izledim tekte oldu bynorate PS3 yaz çıkar scp falan hikayeArkadaşlar replika bir PS3 kolu aldım. Bunu laptopuma nasıl kablosuz bağlayabilirim?
YouTube'da bynorate diye bir adam var bende bilmiyordum ondan izledim tekte oldu bynorate PS3 yaz çıkar SCP falan hikaye.
Her bilgisayarda olmuyor ben format önceside sonrasıda denedim olmadı dediğim videodan tekte oldu hem otomatik bağlanıyor server kurduğu içinNeresi hikaye bende SCP monitör kullanıyorum.
Hayır hocam olmuyor bağlanmıyor CTRL + C exit'de kalıyorYouTube da bynorate diye bir adam var bende bilmiyordum ondan izledim tekte oldu bynorate PS3 yaz çıkar scp falan hikaye
SCP monitörü yükleyeceksin kuracaksın ama en az bir kere kabloyla bağlamanız gerekiyor. Sonra kullanabilirsin ama Xbox One kolu olarak algılıyor (çünkü PS3 kol desteği yok)
Hocam merakımdan soruyorum DS4 Windows uygulamasının PS3 desteği yok mu?
Ne demek istediğinizi tam anlamadım.
Hocam DualShock'u Bluetooth bağlamak için en genel kullanılan uygulama DS4 Windows uygulaması, PS3 koluna da uyumlu mu diye sormuştum. Direkt olarak PS4 şeması ile her oyuna entegre olan bir uygulamaydı çünkü eğer PS3 için uyumlu ise bayağı işlevli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.