Çözüldü PS3 kolunun 2 ve 3 ışıkları yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MustafaY7ce

Decapat
Daha fazla  
PS3'ü açtığımda 2 ve 3 ışıkları yanıp sönüyor. Kol çalışmıyor. Resetledim düzelmedi. En son foruma yazayım dedim. Kol şu şekilde:

EDF739EC-BB3A-4158-BE96-35F94AFB2215.jpeg

Çözüm
Hocam kolu resetlemen lazım kolay bir işlem. Ucu ufak bir iğneyi al kolun arkasında bir delik var, o deliğe bastır ardından tık sesi gelmesi lazım 5-10 saniye basılı tuttuktan sonra kolu PS3'e bağla, şarjla birlikte sorunun çözülür umarım.

Kanka "1 ve 4 ışıkları yanıyor" konusunda fişi çekip 10 dk bekleyin diyordu ben de 15 dk bekledim, güvenli modda açtım çözüldü.
Hocam kolu resetlemen lazım kolay bir işlem. Ucu ufak bir iğneyi al kolun arkasında bir delik var, o deliğe bastır ardından tık sesi gelmesi lazım 5-10 saniye basılı tuttuktan sonra kolu PS3'e bağla, şarjla birlikte sorunun çözülür umarım.

Kanka "1 ve 4 ışıkları yanıyor" konusunda fişi çekip 10 dk bekleyin diyordu ben de 15 dk bekledim, güvenli modda açtım çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı